minnosbirkiz Esra-135 yanlış mı baktım bilmiyorum ama değerleri güzel görünüyor, varikoselde bu şekilde burdan belli olmuyor, radyoloji bölümünde bakılıyor, bi cihaz var onunla varikosel boyutu ölçülüyor, neye göre varikosel var dedi acaba
mrp2023 Esra-135 morfoloji iyi canım ama ileri hareket biraz düşük, vitaminle yükselebilir canım sen hsg çekildin mi
myangelson Esra-135 değerler gayet iyi sadece ileri harekette sıkıntı var biraz çok da düşük değil ama, ona da takviye verilip düzelebilir.
Esra-135 Esra-135 Doktor eşime Varikosel dedi istersen ameliyat olabilirsin dedi . Normalin altında olduğunu söyledi.
babyiscoming_ Esra-135 benim eşimde de sperm sayısı az denildi. Farklı bir üroloji doktoruna gittik tam 3 farklı yerde test verdi. En son gittiğimiz çok iyi bir doktordu doçent. Ağrı sızı yoksa kesinlikle ama kesinlikle ameliyat önermiyorum dedi bazı hastalarda olan sperm de gidiyor sayısı iyice azalıyor ameliyattan sonra dedi ve gerçekten burada da ben kaç kişide okudum ameliyattan sonra değerleri kötüye giden. Eşiniz vitamin takviyesi kullansın ağrısı sızısı yoksa eğer test sonuçları kötü değil bence. Biz tüp bebek yaptırdık stres kaynaklı olmuyordu bizim eşinizin değerleri gibiydi belki daha düşüktür tam hatırlamıyorum ve çok minimal boyutta varikoseli vardı. Tüp bebek doktoru bizim tüm sonuçlarımıza bakıp siz doğal yollarla çocuk sahibi olabilecek bir çiftsiniz yolda 10 kişiden 9 çocuklu adamı çevirsem zaten onların sperm sonuçları bu şekilde belki bundan daha kötü çıkar dedi sizin tamamen stres kaynaklı dedi. Biz o an daha fazla beklemek istemediğimiz için tedaviye başlamaya karar verdik ve çok şükür 11 haftalık gebeyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kısacası ameliyat için erkenden karar vermeyin gerekirse bir kaç doktorla daha görüşün derim
Esra-135 minnosbirkiz Radyoloji bölümüne de gonderdi orda da bakıldı sonra doktorun yanına geri geldik sonuçların bu şekilde olduğunu söyledi bilemiyorum .
Esra-135 minnosbirkiz Oradan direkt doktorun yanına gönderdiler sonuçları doktor söyleyecek diye doktordan bize bunları söyledi.
minnosbirkiz Esra-135 eşim için gittiğimizde bize bi kağıt vermişlerdi varikosel değerlerinin yazdığı, isterseniz e nabızdan bakın, epikiriz raporunu genelde orayada işliyorlar, radyoloji görüntülerim adı altında dosyalarım kısımında ki eklentide görünüyor
Whereismybaby babyiscoming_ canım bu yazını okudum çok şaşırdım, benim de eşime varikosel dendi, tam ameliyat olacaktı ki ben dış gebelik yaşadım.( şimdi altı ay korunma sürecindeyiz) Bu arada ağrı vs şikayetleri yok ve kadın dogum doktoru da dış gebelik de bi gebeliktir sperm ve yumurtanın sağlıklı olduğunu gösterir ameliyat olma dedi eşime. Ben iyileşince başka üroloji doktoruna gittik o da ihmal etme ol dedi. Yani sonuç olarak hala ameliyat olmadı bir tane çocuğumuz olsun bari belki olur sonra ameliyat olur falan diye bekliyoruz.
Diloo54 babyiscoming_ tüp bebek çok maliyetli bir yardımcı üreme kaynağı. Ve doktorlar kesinlikle ucuzdan pahalıya ilerleme yönündeler. 5 yıllık evliyim eşimidin sperm sayısı normaldi ama hareketi yoktu yani varkosel dedi doktor çok çok ileri düzeyde de değildi. Ama ameliyat istedi çok kısa ve hızlı toparlanıpabilen bir ameliyattı 4 ay sonra hamile kaldım. 5 yılda asla oluşmayan gebelik varkosel ameliyatından hemen sonra oluştu üstelik maddi yönden zorlanmadık ta çok şükür🙏🏻 Çok iyi bir üroloji doktoruyla ilerlenilirse sonuçlar güzel olacaktır biz kesinlikle spermi daha kötü etkiler vs duymadık 🌸
Esra-135 fatmaaaydin Karışık vitaminlerin olduğu bir şey vermişti ama eşim duzenli kullanamadi . Açıkçası geçen sene düşük yaptım ve bir daha deneyemedim tedirgin olduğumdan yine aynı şeyleri yaşarım diye .
Esra-135 mrp2023 Hayır çekilmedi canım ilk hamileligimde vajinal muayeneden sonra kanamam başladığı için alttan yapılacak herseyden korkuyorum . Bilkent Şehir Hastanesindeki Doktor İlk gittiğim de Çift Rahimlisin dedi 2 . Gittiğim de başka bir doktor Kalp Şeklinde Rahim görüyorum dedi . Perinatologa yonlerdi . 3. Gittiğimde Çift Rahimli olduğuma karar verildi . Riskli gebelik geçireceğimiz söylemişlerdi 9 Ay boyunca sadece yatacaksın sadece wc ' ye gidebilirsin demişti. Yani anlayacağınız gözüm korkuyor.
minnosbirkiz Esra-135 rakamı çok az canım, bence ameliyata felan hiç gerek yok, zaten sperm değerleride kötü değil
babyiscoming_ Esra-135 dediğim gibi ağrısı sızısı yoksa ameliyat hiç düşünmeyin canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin değerleriniz hiç kötü değil. Zeucit, proman-k kullanabilir bunlar iyi takviyeler bir de keçiboynuzu özü her sabah aç karınla tüketsin. Doktor vitaminleri en az 3 ay kullanması gerekiyor diyor 1-2 ay kullanıp bırakırsan faydası olmaz 3 ayı tamamlaman gerekiyor diyor. Kullandığı ay hamile kalan bile çok insan var canınızı sıkmayın🥰