Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Çamlıca medipol
ailecekizledik
Normal de çamlıca erdem hastanesin de Tülay hanıma gidiyordum ondan da çok memnundum ama bi eksiklik var gibi sanki🥴 medipol de sedef hanımla ilgili çok güzel şeyler okudum, randevu aldım bakalım umarım ben de memnun kalırım var mı hastaneyi bilen giden? Ne yapsam bilemedim
byznr34
ailecekizledik
Bende kadriye hanıma gidiyorum memnunum hastanede gayet güzel doktorumda ilgili tavsiye ederim
denizannee
ailecekizledik
sedef binoz degilmi bende haftaya randevu almak istiyorum ona
denizannee
ailecekizledik
ama fiyatlarının çok düşük olması beni az da olsa korkutuyor 50 lira muayene ücreti başka biyerde duymadım gerçekten
Sebnemust
ailecekizledik
bende sedef hanima gidiyorum tavsiye ederim
FnurGokcan
Her sorana şiddetle tavsiye ediyorum, hastane çok güzel ve bence en iyi doktoru Kadriye Erdoğan, kesinlikle gitmelisin
ailecekizledik
FnurGokcan
teşekkür ederim gideceğim👍🙏
ailecekizledik
byznr34
tamamdır öyleyse ben de deneyeyim☺️
ailecekizledik
denizannee
evet sedef hanıma aldım ben randevu ama çoğu kişi de kadriye hanım diyor bilemedim🤔
Adenbebek
Kadriye hanım süper bir doktor
Adenbebek
denizannee
evet aslında benıde dusunduruyor bu ama yeni açılması ve tanıtım yapması için fiyatlar uygun dıye dusunuyorum
Sebnemust
denizannee
hastane yeni acildi talep gormek icin fiyatlar dusuk dogumda uygun aman dur biz dogurana kadar artmasin😀😀
denizannee
Adenbebek
yani öyledir heralde koşuyolu muayene ücreti 140 lira gibi bi rakamken onlar 50 diyince ister istemez soru işareti uyandiriyo
Adenbebek
denizannee
evet bende kosuyoluna gıttım basta 160tl idi zuhal hanıma sonra burayı duyunca gectım
ailecekizledik
denizannee
ya erdem de Tülay hanım çok ilgili ama ultrasonları şaka gibi akşamları nöbetçi doktorları zaten facia devlet hastanesine gitsen öyle karşılanmazsın yani bi suratsız insan bir sey sormaya çekiniyor
denizannee
Adenbebek
kosuyolunda sinem ay diye bi bayan var herkesin dilinde ben bir türlü gidemedim geçen hafta usgye girdim zararı olur diye gidemiyorum ama bi bakıcam. Hospital turkte de baran hanım varmış aşırı övüyorlar
Adenbebek
denizannee
kosuyolu medıpolde sezeryan en son 4900 du degıstımı bılmıyorum çamlıca medıpol 1550 çok fark var 🤔 sinem ay ı bende duymustum
Sandyy
ailecekizledik
Sedef hanıma gidince memnun kalıp kalmadığıniza dair bilgi verebilir misiniz..
ailecekizledik
Sandyy
tabii ki veririm☺️🙏
Zulall
Benimde doktorum kadriye hanım Allah razı olsun çok ilgili birisi kendisi çok memnunum tavsiye ederim 🤗
Sonraki Sayfa »