Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
İNDİRİMLERİ DUYURMA KAMPANYASI (Ocak2019)
Nurcankarakaya
Cihan
evet gerçekten böyle daha iyi olmuş ☺️
Neslihankyvn
Evet iyi olmuş 😊
Sevqi1903
adm
ben geçen hafta yazdım bu durumu ama kimse farketmedi. Olması gereken buydu 👍
Kamelya
👏👍
fitmom
E bebekte 30₺ olan müslin örtüler 20 ₺ idi kızlar. Teksttil ürünlerinde de bi sürü indirim vardı
Cihan
fitmom
dün optimuma gittik sırf e bebekten alısveris yapalım diye ama malesef magaza ordan kaldırılmıs haberim yoktu cok üzüldüm diger magazada bana uzak kalıyodu gitmeye üşendim yoksa 5li ve 10lu hastane cıkısı da yarı yarıya falan inmişti
Fatosdefne35
fitmom
evet aldım bende yakaladım hemen😍
zalsac
fitmom
iki gün önce ikili müslin örtüyü lcwden 23 liraya aldım çok da güzeller
Bademim
fitmom
ben aldım tavsiye ederim
Minikcikveannesi
fitmom
hala geçerli mi bilginiz varmı? Yoksa hafta sonu için mi geçerliydi sadece
Purple
fitmom
bu indrim hala gecerli mi ya bn carsamba gtcemde
Whiteday
fitmom
lcw'da ikilileri 22tlydi canim ordada cok uygun 😊
Sureyya52
fitmom
lcw ole cnm 20 tl
Beautifulmama
fitmom
AliExpress e baktınız mı hiç
1anne1bebek
fitmom
lc waikiki de ikili müslin örtüyü 16,99 aldım
Salmanc
Cihan
park adana da vardı
fitmom
Cihan
indirim hala geçerli
SedaMeric
Cihan
hangi şehir?
ozgemre
Cihan
ben hafta sonu e bebekten alışverıs vardı orda
Efsaneuysal
Cihan
optimumun çok az ilerisinde e bebek mağazası var bilginiz olsun 🤗🤗
Zbyde
Yarın bim e green clean baby çamaşır deterjan i geliyor 24.95 tl ye kızlar..ilgilenen olursa
HandeAnne
Zbyde
Ben onu bekliyorum da çalıştığım için geç uğrayabileceğim BİMe acaba tükenir mi?
Candy77
Zbyde
nasıl acaba güzelim ben sadece Dalin deterjan sıvı kullandım baya pahalı o larda bu ucuzmuş
Purple
Zbyde
guzel mi acaba
Busra31
Zbyde
kullanan var mı acaba bu deterjanı memnun musunuz? Bana haci şakirin beyaz sabununu önerdilerde
Zbyde
HandeAnne
vaktin varsa bugün uğra konus ayırsınlar öyle bişey yapabiliyorlarsa???
bsrm
HandeAnne
tukenir buyuk ihtimalle bebek urunleri falan olunca hicbisey kalmiyor
TimuinMeliskdem
HandeAnne
green clean deterjanlar file marketlerde satılıyor 1 2 lira fazla sadece diğer büyük marketlerde de olabilir kaçırırım diye üzülme
HandeAnne
bsrm
kaçta açılıyor bim
1glshcvz
zalsac
müslin örtüyü ne için kullanıyorsunuz acaba
Aselikra
zalsac
Müslim örtü ne oluyor ve ne işe yarıyor
msrrf
zalsac
olculeri ne kadar acaba 🤔
fitmom
zalsac
sanırım boyutları aynı değil. Lcw ninkiler daha küçük diye biliyorum yanlış da olabilir :)
Merve94
zalsac
ölçüsü kaça kaç acaba sitede standart yazıyo 🤷🏻♀️
Kurbagaannesi
zalsac
merhaba boyutları neydi acaba örtülerinizin 💁🏻♀️
BeyzZaA
Bademim
müslin örtü nasıl oluyo ince örtü yani değilmi
HandeAnne
TimuinMeliskdem
File market hiç duymadım Çorumda ilçede yaşıyorum maalesef bime yetişemezsem internetten getireceğim mecbur o da 10 tl fark var bir de kargo 🙈
Eminemert
HandeAnne
ben gördüm ama almadım bugün uygunmu iyi mi gercekten kullanan varmı
HeraBilge
HandeAnne
Carrefourda satılıyor onunda internet sitesi üzerinden daha uyguna alabilirsiniz 😉
Beyza12345
HandeAnne
hangi doktor acaba
iremby
Green cleanin satildigi marketler internette var. Carrefourda satiliyor 32 tl mi ne. Metro markette var 26 ya almistim bir kac ay once. Baby degil ama muhendisinogluna sordum ayni icerikleri alabilirsiniz dedi onuda.
denizcik
iremby
bim i kaçırırsak metroyu söylemeniz çok iyi oldu. Kendi adıma çok teşekkür ederim☺️
1anne1bebek
iremby
kuzular ben durunun granül matiğini aldım çok güzel temizliyor
Maviyesil121212
1glshcvz
bunu ben De merak ediyorum İLk defa bu uygulamada duydum müslini çok cahilim 😂
lal82
1glshcvz
müslin ince bebek battaniyesi.
bktyldz
1glshcvz
çok amaçlı örtü olarak geçiyor. Battaniye, kundak, bebek arabasının üzerine örtü olarak vs. bu amaçlarla kullanabilirsiniz.
iremby
1glshcvz
cok amacli ortu. Alt acma, havlu, battaniye, omuz bezi, puset örtüsü vs. Olarak kullanilabilir. Ben 2 buyuk 2 kucuk aldim alanlar cok memnun
fatmanurkantar
1glshcvz
ben öylesine lcwdan aldım bebeğim 13 günlük banyodan sonra kurulama olsun ince bir battaniye kundak her türlü kullanıyorsunuz özdilekten havlu almama rağmen çok narinler havluyla suyunu iyice çektirmek için sürtüyorsunuz ama bunda hiç gerek kalmıyor
haceryasar
1glshcvz
hava alan delikli bi kumaşa sahip hem sarması kolay bebeği hemse hava geçiriyor boğulma riski yok
1anne1bebek
1glshcvz
canım kundak yapabiliyorsun yaz aylarında üstüne örtebiliyorsun bebek arabasının pişeyim üzerine kullanan var banyodan çıkarırken havlunun içine sar ıslaklığını alsın bebeğin sonra kuru havluyla ısınsın bebeciklerimiz
AzraCaglar
1glshcvz
müslin varya hayat kurtarıcı. Bebeğini kurulamaya nevresim gibi kullanmaya puset ve bebek arabasında altına ve üzerine örtü gibi örtmeye kısacası bi çok işe yarıyor. En memnun kalacağın bebek ürünlerindendir eminim😍
Marria
Maviyesil121212
ben hiç müslin almadım gerek var mı acaba?🤨
melekblgn
Maviyesil121212
Maviyesil121212
bebeğin banyodan çıkarttığınızda müslinlede kurulayabilirsiniz daha rahat ve daha iyi şekilde kurulanıyor
Tubahacik
Maviyesil121212
her amaçla kulanılıyor sen nasıl kulanmak istersen
SafaMerve
lal82
ebebektekiler tüllü gibi ve sert garip bende bebepazen yada penye kumaşlardan olur pamuklu bilyrdm. Görünce şaşırdım süzek gibi ve sertti bilemedim öylr mi oluyor normalde kü 😀😆
Sonraki Sayfa »