Smye Arife3507 uygulama yüklü olunca link vermiyor ki 🙄 for my baby diye arat bi canım ben şimdi ebebek magzasına indirimde diye kontrol ettirip aldım çok güzel
Smye Arife3507 ayaklı tulum la alt üst takım çok güzel canım ben tulum çok aldım diye alt üst aldım bunuda
Buse1907 BurcuY http://www.aktuel-katalogu.com/a101-24-ocak-2019-aktuel-katalogu.html/2 Kurutmalığın sol tarafında canım. Tüy toparlayıcının altında hemen.
tugbaozdemirkan41 Kizlar elimde fazladan sleepy 1 numara 70li bebek bezi var. 70li şu an piyasada yok. 40lı paketlere dusurdu sleepy. Isteyen olursa 30 tl den satıyorum
Buse1907 BurcuY Rica ederim canım, inş bulursun. Bende dün ve bugün gidemedim yarına kaldıysa alıcam inş.
tugbaozdemirkan41 Eşim markette calisiyo. Sayisini biraz fazla almisti o yuzden satiyorum canim BurcuY
Herseeyinasli DenizKartas ankamall e bebek mağazası. Diğer e bebeklerde var mıdır bilmiyorum bana SMS geldi onun üzerine gidip baktım.
Heisenberg 🎈🎈🎈🎈 Kızlar bebeyogi sitesinden 5li yenidoğan takımı 14.90 tl ürün kodu: BB00291 Patikli mavi pijama takımı 8.90 tl Ürün kodu: BB00533 Patiksiz mavi pijama takımı 8.90 tl Ürün kodu: BB00530 Bu pijama takımlarının pembeside var girip bakabilirsiniz. 20 tl üstüne kapıda ödeme seçeneği var 100 tl üzerine kargo bedava ben sipariş verdim hazır bedenler varken tükenmemişken sizde faydalanın🌺
Hulyaibrahimuhammed Heisenberg çok uygun fiyatlar ben battaniye siparişi verdim nasıl gelecek bakalım
Heisenberg Us41 hiç bilmiyorum canım bilmediğim site olduğu için kapıda ödeme yaptım ama instagramda gördüm girdim baktım bana güvenilir geldi. Bilemem tabi🤷🏼♀️