Smye Englishteacher uni baby çok iyiymiş ben onu bi takipliyim ama sleppy burda markette 19 a kadar düşüyor
Smye tubish çok güzelmiş görsem alırdım ama tükenmiş hemen e bebek bu işte bişey yapıyor 3 ürün indirime koyuyor herakde buraya yazılıyor anında bitmiş oluyor yada göndermeyip para iadesi
Nurcanstn Buse1907 doğumdan sonra bi süre sık uçakla seyahat etmek zorunda kalıcaz acaba taşıma açısından sıkıntı çıkar mı boyutları nasıl acaba ? Çok teşekkür ederim Cnm😘😊
Buse1907 Nurcanstn Boy 67, en 43 cm canım. Bir sorun olacağını sanmıyorum, hafif bir ürün çünkü. Bence büyük rahatlık arkadaşım yeni doğum yaptı, beşiğin içine koymuş, bebek çok rahat yatıyordu.
Buse1907 Aysunhaner Boy 67 cm olduğuna göre, normal bebek ölçüsüne bakarsak 3 veya 4 ay kullanılır canım.
Haticedeniz Prenseskizim ben hep yapıyorum güvenilir canım ama magaza yorumunu okumadan vermiyorum sipariş
Buse1907 Nurcanstn Yerleştiğinde de, kullanırsın cnm. Boy 67 cm olduğuna göre, 3 veya 4 aya kadar kullanılır diye düşünüyorum.
aycaayse Buss1906 https://www.markafarma.com/mustela-merhaba-bebek-bakim-seti?gclid=Cj0KCQiAhKviBRCNARIsAAGZ7Cd4TH0nGdw500qUZHbSjtgwO0Ob3XAm80LYiCustPEC0cq_MHLdRDEaAuBNEALw_wcB Burdada indirimde aslında
Ahsenveannesi Nurcanstn bunun icin farkli basliklar var oraya yazsaniz yada arama yerine bebek arabasi yazin cikar indirim duyurma baaligi oldugu icin bu cok fazla konusma olacak
ruzgar_gulu MercimekHabbesi sizinki ne güzel gelmiş ben mesaj attım cevap yok bekleyip duruyorum hala
Buse1907 ruzgar_gulu Canım bana da hiç mesaj gelmedi. Bi an kargonuz gelmiştir diye mesaj geldi. İnşallah seninde gelir en kısa zamanda.
Habibe24 Elvn evet canımhaftalık indirim oluyo genel olarak indirim oluyo bebek arabası anne bebek araç gereçleri kıyafet olsun bana güzel indirimleri oluyo kapıda ödeme de mevcut programı var bende indirimleri takip ediyorum alıyorum