Ed71 Cuk turkiyede bu çantaların aynısını getirtip 150 liradan asagi demiyorlar dün sordum aynısını 175 lira dedi sayfanın biri Baska markalarda var ama cok fonksiyonlu şık sağlam olsun istiyoruz..Ayrica fiyat olarak yine en uygunu Aliexspres
Buse1907 Cuk Bu çantalardan her yerde var artık canım. Ben hep intagramdan bakıyordum. Pahalı geliyordu. Çok küçük bir yerde oturmama rağmen, burda ki pazarda bile varmış. Fiyatları da 70-90 arası. Bence oturduğun yerde de var. Tabi birebir aynı modeller değil. Ama hepsi benziyor.
tugbaozdemirkan41 Cuk instagramda canta_sule de gordum ben 99.90 tl. Burdan almayi dusunuyorum ben de
Karamell Habibe24 fiyatlar indirimli değil canım ben zaten bi tane özel hastane çıkışı yaptırdım bunu yedek alcam çok pahalı olmasına gerek yok 😊
Buss1906 aycaayse ben hepsiburadadan aldım 2 saat sonra kargoya verdiler ertesi gün elimde oldu şok olmuştum o yüzden acele etmeyin ama sürekli takipte kalın indirim için
Gizzy @Arife3507 valla yarına cevap vermezlerse iptal edecem. Muhtemelen yok çünkü göndermediklerine göre.
Tubi231089 Bebegimcanimm e bebekten 22 ye aldık başka almadık alerji olursa değiştiriririz bezi dye 1 paket aldık 1 ay öncesinde bekleyin şubat indiriminde alın
Zemzems Ikizcanlarim canm kokusu var mı birde ağır mı hafif mi. Ben instagram dan spariş verdim aşırı kokusu var dı ve ağırdı iade ettim nu neden den dolayı
Ikizcanlarim Zemzems kokusu yok ama agirlik konusunda bilemedim bence degil ama size agir gelir mi acaba. Ben acikcasi esim tasiyacak diye dusunerek aldim :)
Seymauslu Arkadaşlar merhabalar 👋 bugün EBEBEK Den alışveriş yaptım ve indirimli ürünlerin üzerinden ekstra kasada %30 indirim oldu sadece tekstil grubunda geçerliymiş Pazar akşamı sonmuş bilginize 😇
Buse1907 Bebegimcanimm Öylemiş canım 30 a alan bile olmuş. Ben uzun zamandır bakıyorum 60 dı. Şu an en uygun 50 😊
Buse1907 Ed71 İnşallah iyi olur canım. İçeriği temiz bir marka. Sızdırma ve pişik probleminden bahsetmiş, çoğu kişi ama denemekte fayda var. Bence çocuktan çocuğa değişiyor.
tugbaozdemirkan41 kubraa_93 ay linkini verebilir misiniz bana da. Kacirmisim ben o kısmı. Bulamiyorum yazismalarda da 😊
Tubi231089 [bilinmeyen] o kadar fazla almasaydınız keşke alerji yapabiliyormuş bazı bezler değişiklik oluyormuş ilk aylarda