mercimekkkannesi tabiki herkez en iyisini ister ama biz sağlık personeliyiz 4 sene üniversite eğitimi aldım proflardan ayrıca cocuk gelişimide aldım bi sağlık personelinden daha iyi bildiğinizi iddaa etmiyosunuz heralde zaten etmenizde yersiz olur. Tanıdığım coğu doktorda dahil temazsız ateş ölçere gerek duymuyoruz hepsi aynı işi yapıyo en iyisi diye bişey yok. Hastanedeki servislerde temassız ateş ölçer kullanılıyo evet ama onun asıl sebebi enfeksiyon bulaşmasını önlemek ( gelen her hastaya özel koltuk altından ölçmek için ateş ölçer kullanmak zorunda kalırdık yoksa buda mantıksız ve hiç hijyenik değil) ve hızlı olduğu için vakitten kazanmak. Yani herkez en iyisini ister tabiki ama bizimde mesleğimiz bu biliyoruz ki söylüyoruz o yüzden belirttim hemşire olduğumu. Bende bi konuda birinden tavsiye almak istesem o konuda uzman meslek edinmiş birinden tavsiye alırdım sanırım sizin dışınızda herkez öyle yapardı 😬 yani emin olun herşeyin en iyisini siz bilmiyosunuz bence birazda tavsiyelere acık olun 🤗