Tubi231089 Gunerr çok iyi geldi süt sağma makinesi satıcıya birebir soru sordum şimdi 150 tlye düşürmüşler almak isterseniz bakın pazarlıkta yapabilirsiniz herşeyi eksiksiz geldi piyasa değerinin baya aşağısında bide
Neslisss Limonannesi bende 5li hastane cikisi aldim yikadim 56 cm boyu yenu dogdugunda giydirmek için kalitesi de gayet iyi
ayshegul4534 Meldadlk yok ben almadım ama her rengi var haramidere babymall mağazasına bakabilirsin . Ben de çok istiyorum ama hala karar veremedim o kadar para vermesem mi diye defalarca düşünüyorum yanına gittikçe 😃
Esmira101 Limonannesi o kadar kaliteli geliyorki şaşırırsınız gerçekten. Ben baya bişe aldm çok güzeller
Limonannesi Esmira101 anladım çok teşekkür ederim 😊 bir kaç parça sipariş verdim olumlu yorumlardan sonra 😊
Burcu22 Bu siteden alışveriş yapan var mı acaba kızlar? https://www.bebismoda.com/Tavsanli-Bebek-10-Lu-Hastane-Cikis-Seti-K2586,PR-28014.html
Orianna95 Burcu22 cnm siteyi bilmiyorum ama ben aynı takımı en ucuz bebe marketden aldım kalitesi orta ben ilk doğduğunda vericem kanlı vs olabiliyorlar ya sonrasında odamıza geçip biraz kuruduktan kendine geldikten sonra kaliteli zıbınını giydireceğim
Buse1907 Benim de battaniyelerim bugün elime ulaştı kızlar. E bebek paketinde, ayrıca ikisi de ayrı ayrı askılanmış, poşetlenmiş. Yerleride boyutlarıda harika. Duyuran arkadaşa çok çok teşekkürler 💕
Aysenaz6143 Benim de 10lu takım geldi şimdi . Beklediğimden daha tatlıymış diyodum. Sonra internetteki resmine bi bakayım dedim. Gelen takımın üzerinde sarı renkli yazılar var,hareket katmış böyle daha güzel olmuş😊inşallah aldıklarımızı giydirmek nasip eder Rabbim hepimize😌
Enerjikanne Arkadaşlar bir soru sordum sayfamda , bilgisi olan var mı testler hakkında . Yardımınıza ihtiyacım var 🙏🏻💕
Aysenaz6143 Cuk ebatı 56 cm sanırım. Güzel malı. Pandalı kısımları kadifemsi. Yazı da varmış deseninde o çok hoşuma gitti . Benimde ilk hamileliğim küçük mü acaba diyordum da şöyle hayal ettim çok da küçük değil ebatları gene de tecrübeliler daha iyi bilir
Ufkumm Battaniye kampanyasını duyuran arkadaş a çok teşekkür ediyorum 5 liraya yeri güzel iki battaniye almamızı sağladı
Htccprz Ufkumm ya benimkiler de geldi harika bildiğin yumuşacık pamuklu 5 liraya bu battaniyeler mucize 😃