abc123 Us41 Babymall’de bir tane kırmızı renkli puset kalmıştı. İnternette ya da başka bir mağazada bulabilirsiniz sanırım
iremby 1glshcvz cok amacli ortu. Alt acma, havlu, battaniye, omuz bezi, puset örtüsü vs. Olarak kullanilabilir. Ben 2 buyuk 2 kucuk aldim alanlar cok memnun
Gokcemm Tuba52 instagramda jarpierre outlet var ben ordan almadım ama alanlar memnun bakabilirsin. Ben mağazadan 55 tlye uygun bulup aldım. Denk gelirse mağazadan uygun bişey bulabilirsin ☺️
fatmanurkantar 1glshcvz ben öylesine lcwdan aldım bebeğim 13 günlük banyodan sonra kurulama olsun ince bir battaniye kundak her türlü kullanıyorsunuz özdilekten havlu almama rağmen çok narinler havluyla suyunu iyice çektirmek için sürtüyorsunuz ama bunda hiç gerek kalmıyor
Candy77 Marria müslin bende hiç kullanmamıştım çünkü oğlum kışın doğmuştu ama kızım inşallah Haziran’da doğacak ve arkadaşlarım 3-4tane müslin almamı söylüyor yüz örtüsü sırtına altına üstüne battaniye yerine her türlü terletmediği için çok iyiymiş ama baya pahalı 44liraydı e bebekte
Marria Candy77 bende pahalı diye almadım ama indirime denk getirmek gerekiyor o zaman madem bu kadar kullanışlı 🤷♀️
PitirciginAnnesi22 Marria haftasonu aldım 20 tl idi hatta belli bi alışveriş tutarından sonra tüm ürünlere %5 indirim yapıyorlar
Hayalperest Marria Ben kumaşçı dan kestirdim hem daha uygun oluyor hemde istediğiniz ölçülerde ve desen den kestirebilirsiniz
Sarikom Kızlar şoktan prima yenidoğan 1 beden bez aldım 68 li 50 tl di Doğum çantası için aldım aslında mantıklı geldi
PitirciginAnnesi22 Sarikom biz 98 mi 100 adet o civarda 70 tl gibi bi fiyata almıştık geçen ay e-bebekten
Karacaa Zbyde ben şu mühendisin oğlu sayfasını bulamıyorum buraya sayfasının linkini atabilir misiniz?