Maya311214 Gursesgurses aynen Benim de şimdi geldi şaka gibi keşke 2 3 tane aldaydım güvenemedim deli gibi bayıldım valla
Gursesgurses Maya311214 ben iki maviden bi tanede yildizlidan aldim canim. Evdede kalinlardan var ayriyetten penyede var bana yeter baska almam 😀 sen istersen bidaha al nasil olsa kargo bedava 😆
Mltmstf Benimse battaniyem geldi. Başka model göndermişler ama sorun değil bende çok sevdim etiketinte fiyatı 30 tl yazıyor 🤗
elifelifelif Benimde battaniyem geldi gercekten cok güzelmiş. Hani büyük kalın battaniye bekleyenler sasirabilir ben zaten ince bisey gelecegini tahmin ediyodum ama kundak yapmaya uzerini ortmeye falan gayet guzel bence. Hemde yumuşacık 👌
Cihan Herkesinki geldigine göre benmki tek kalmıs o zmn 4tane sipariş vermiştm Allah pişmanlık vermesin😂
Karamell Cihan bende 2 tane sipariş verdim ama gelmedi kargodan mesaj geldi salı günü elim e ulaşırmış 😂 ben biraz sınırdayım en son benim ki gelir herhalde
EelloO Baby mall da bebek bakım setleri indirimde. Hangisi iyi bilemedim. Yada daha avantajli olan var mi acaba.
Eminer https://instagram.com/binbirbebek?utm_source=ig_profile_share&igshid=7t9zu4bo4r6o bu sayfadan alışverıs yapan varmi