Seher_ Kızlar bende gece 4 de aldım görünce benimde hemen kargoya verildi dedi 4 de verilmeside imkansiz bence😂
Azizenurrr Arkadaşlar elimde çok uygun fiyata hastane çıkışları var ilgilenenler İnstagram dan yazabilir Azizenurrmuratt
Buse1907 Cihan Bende alıcam cnm ama fiyat bi 50 oluo bi 60. 50 iken almadım düşer diye ama şu an geneli 60. 30 tlye alan olmuş ondan bekledim bende bi daha 50 olursa hemen alcam 🙈
Buse1907 Cihan Bende bilmiyorum cnm daha önceki indirim postunda alan olmuş, ama ben genel olarak googleden arattım bu seti en düşük 54 tl
candanpdr Mervengin34 kargoya verilince msj geliyo, o msjda link de var, onuntıklayınca görebiliyosun
Gizzy @Yeyy ayy ben bunu gördüm ve mağazanın ürünlerini gezdim. İndirimde baya bir şey bulup aldım sayenizde. Teşekkür ederiz. 🙏
Buse1907 Cihan Kesinlikle tatlım. Kaldı iki ay ve ben daha hiçbirşey almadım desem yeri 🙈 (bir iki kıyafet dışında)
Htccprz Battaniye furyasına ben de katıldım 2 tane aldim😃 hemen kargoya verildi sözde bakalim ne zman gelicek ya da gelicek mi 😂
haceryasar 1glshcvz hava alan delikli bi kumaşa sahip hem sarması kolay bebeği hemse hava geçiriyor boğulma riski yok