Cihan Azizenurrr little dreams ayıcıklı battaniye yazarsan cıkıyo link atamayı beceremiyorum olsa atardm
Busraa3458 kubraa_93 canim ben yaptım güvenilir sayfa 2 günde siparişin geliyo ürünleride çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim
Orianna95 kubraa_93 bence fiyatları fazla aynı ürünleri bulutlu pazen battaniyeler fln humada 30 tl en ucuz bebe marketde 16 tl bide aynı markalar ama tabi yine sen bilirsin
Cihan https://www.trendyol.com/sleepy/sleepy-yenidogan-merhaba-bebek-bakim-seti-p-2735315 Kızlar uygun mu sizce alsam mı henüz cok erken almam için ama her gecen gün fiyatlar artıyo stokliym diyorum
Azizenurrr Cihan canım ben bu bez konusunda çok fazla araştırma yaptım diğer bebek bezlerinden oranla daha iyi ve kaliteliymiş ebebegin kendi bezi baby&me çok çok iyi ve çok uygun yorumları okursanız zaten anlarsınız bir tane bile kötü yorum yok
TugceSenelKavak Cihan bana biraz yüksek geldi.Üç ay önce minico.comdan 45 TL’ye almıştım Kargo bedava olarak. Bence bütün siteleri araştırıp öyle karar verin.
Buse1907 Cihan Bende alıcam cnm ama fiyat bi 50 oluo bi 60. 50 iken almadım düşer diye ama şu an geneli 60. 30 tlye alan olmuş ondan bekledim bende bi daha 50 olursa hemen alcam 🙈