Evrem33 Meddythemama ben çok begendim kaliteli bence pişman olmazsınız üstündeki kısımda çıkarılabiliyor yıkamak için 👍
Amyleec Cuk e bebek müşteri hizmetlerini ararsanız onlar hemen yardimci oluyor gittigidiyorla biraz zor
Amyleec Marria ben de baby corner pandali takimdan aldım dün kargom geldi resimde uzun kollu olduğu halde gelen urun kısa kollu bildiğimiz yaz kıyafetiydi gitti gidiyordaki e bebekten aldığım için ebebek müşteri hizmetlerini aradım iade için bana bir kod verdiler ups kargonun numarasını da verdiler arayın gelip ürünü sizden alacaklar dediler ben de iade ettim
Amyleec Arife3507 bana da öyle demişlerdi ama iç kışın doğum yapacaksan sadece iç zıbınla olmuyor beli açılıyor iç zibini çok saçma bulduğum için ben doğduğu ilk günden beri çıtçıtlı body giydiriyorum çok rahat ve pratik aldığım iç zıbınları hiç kullanmadım
Evrem33 Ozgnrdmr renkleri öyle canlı değil mavi ve yeşil ama mantığı aynı diğer herşeyi renk çok da önemli değil zaten bence oldukça kullanışlı 👍
PitirciginAnnesi22 Didotudo ben de çöp kovası ve poşetinden aldım poşetlerden genelde şikayetçiler pahalı diye 1400 lü olanından aldım bayağı gider diye düşünüyorum bi de farklı bir poşet daha vardı acaba onun kalitesi daha mı iyi daha mı büyük anlayamadım mağazaya gidince bi sorucam
Nrtn1234 PitirciginAnnesi22 bişey sorabilir miyim? O poşetlerden ben de dün mağazada alayım dedim fakat internet fiyatından çok farklıydı siz ne kadara aldınız?
PitirciginAnnesi22 Evrem33 internetten baktım görsellerine bir minder üstünde çıtçıtlı havlu var sanki yıkanabilir bu şekilde mi acaba aldığınız
Tugbamom Kızlar burdan bi arkadaş sepet beşik için instagramda bi sayfa önermişti uyguna görmüş neresiydi yada sizin tavsiye ettiğiniz bi yer var mı
Gamzegedik Şubat başlığini bulamıyorum aktif mi acaba , Ocak ayını bırakıp subay ayına geçelim çok fazla gönderi oldu @adm lütfen sabitlermisin Şubat ayı indirim başlığını
Deniz02 Gamzegedik Şubat başlığı yok. E bebek ve babyMall Şubat indirimi diye başlık açılmış yani genel başlık yok
SafaMerve lal82 ebebektekiler tüllü gibi ve sert garip bende bebepazen yada penye kumaşlardan olur pamuklu bilyrdm. Görünce şaşırdım süzek gibi ve sertti bilemedim öylr mi oluyor normalde kü 😀😆
lal82 SafaMerve çok sert olanını görmedim ama yıkanınca daha da yumuşuyorlar.ben ilk bebeğim yaza denk geldiği için çok kullandım.penyeden ve pazenden daha ince olduğu için terletmiyor.bir tane alıp deneyin derim.
GULSAHKP SafaMerve bir kez yıkayınca bile hemen yumuşuyor ve formu değişiyor kumaşın ben de kendim diktim çeşit çeşit sıcak iklimde yaşadığımız için yazın üstüne örtmeyi düşünüyorum.
Buse1907 denizcik O başlığa yorum yapılsa yukarıya çıkar aslında. Oraya yazalım bari. Adminde sabitler belki.
SafaMerve GULSAHKP ya o zaman alayım iki üç tane Ay canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için bilmeyince ben de hani ne bileyim hep böyle katı durursak durur diye düşündüm gerek yok dedim Pamuklu ince bebek battaniyeleri neden almıştım penye tarzı olanlar oluyor ya o zaman bundan da alayım birkaç tane doğum yaptığımda falan sararlar belki çocuğu pusete Bebek arabasına falan da Serenler oluyormuş bebeği yakmasın diye Yaz mevsiminde sıcak yerlerde de iyi olur örtü olaraktan daha önce kullanmadığım için daha ilk çocuğum Tekrar çok teşekkür ederim💐🌼🤗