Ayazayaz 0.3 ay almalısın haziranda doğurunca 1 ay sadece uzun kollu giydirirsin yani 1 ay kullanabilirsin 3,6 ay alsan sohuklarda beden uymayacak küçük gelecek Zor bir ayda doğuruyoruz kıyafet konusunda
Dilra Ayazayaz bilemedim annemde buyugunu al eviniz sicak ustune bi hirka giydirirsin olur diyo bilemedim
Ayazayaz Dilra tulumlar bana çabuk çekiyor küçülüyor gibi alıyor ilk çocuğumda 9 ay alıp sadece 3 ayllıkken giydirdiğimi bilirim ayaklı oldukları için
Doga_deniz MMB yok galiba canım ben kredi kartıyla alıyorum ama o kart bilgilerinin istendiği ekran geliyo karşına direkt
Bebegimcanimm https://www.hepsiburada.com/heyner-ahsap-organik-besik-anne-yani-lux-bebek-besigi-60-x-120-cm-krem-gipur-p-HBV00000F01Z9 fiyat nasıl sizce 25 TL de maxipuan veriyor
Meddythemama Bebegimcanimm fiyat olark çok uygun. Uyku setleri ve yatak ayrı alınca ortalama 250 tutuyor zaten. Ama ben çocuk düşer diye korkumdan vazgeçtim. Dönmeye başlayınca ebebeyn yatağıyla bunun arasında kalabilir
Us41 Bebegimcanimm canım bunu kac yasa kadar kullanabilriz sence bide rengi tamamen beyaz olanı sitede göremedim varmı ki
071015 tuubiy resimde battaniye de gösterdiği için çoğu kişi battaniyeli diye almış canım da o yüzden belirttim 🤗