Defnenin_annesi Yeyy sipariş verdim şimdi ve kargoya verilmiş şaşırdım. Acaba ne gelecek çok merak ediyorum.
Nenehatun Kızlar ben bu sayfadan yaptırıyorum kapı süsümü tavsiye ederim çok güzel ürünler var. https://www.instagram.com/kecetasarimatolyesi/
Nesli2255 Nenehatun ben cok pahali bulduğum icin keceden vazgectim . Mersk ettim ne kadara yaptırdın acaba
denizcik Gursesgurses bence de çok iyi geldi. Sayenizde ben de almış oldum kızlar☺️ Ama yine de dayanamadım bir de maviliden aldım. Geçen randevuda doktor erkeğe benziyo demişti. Hem mavi kıza da olur erkeğe de diye düşündüm.
Gursesgurses denizcik arkasi zaten beyaz canim olmadi o tarafi kullanilir sanki surekli kirlenen lazim olan bisey 5 lira hiç bisey onun icin 🖒
denizcik Buse1907 iyi yapmışsın. Başta ben de öle düşünmüştüm ama dayanamayıp ben bir de mavi aldım her türlü kıza da olur diye☺️
Buse1907 denizcik Aynen cnm mavi ikisine de gider ben ztn mavi hastasıyım. Erkek çocuğu olsa bu kdr çok mavi olmazdı herhalde 🙈
melegmgeliyor0 bence cok kucuk ben almadim o yuzden.bide kizlar e bebek te 150 uzeri alışverişte 170 lira olan philips avent manuel gogus pompasi 70 80 liraya flan dusuyor. dusunenler kacrmasinlar bence. kullananlarin geneli memnun