denizcik https://www.babymall.com.tr/babymall-subatin-sucu-ne-net-yuzde-30-indirim-2019 Kızlar yazıldı mı bilmiyorum babymall de de indirim olacakmış, haberiniz olsun.
071015 Gamzegedik benimde Şubat sonu büyük almışım ama ben de sen istersen ebebek mağazasından değişim yapabilirsin canım
071015 Cuk ücreti henüz almadım aradım tedarik sürecinde dediler ya gelir gelmezse de para iadesi olur dediler ürün kargoda gözüküyordu halbuki
aslhn06 Aldığım ürünler geldi 3lü zıbın 2li plandaki zıbın ve 2li alt takım 1 de şapka toplam 30 tl gibi bir rakam tutmuştu söyleyenden allah razı olsun Harika bir kalite 💕 3lü zıbının normal fiyatı ise 40 tl imiş diğerleri 2li takı lar ise 30 tl imiş bayağı uyguna aldık 😍
Kuslokumu 071015 aa gerçekten mi😧 görselle aynı gelmesini beklerdim sizin adınıza üzüldüm. Benim daha kargodan ses seda yok bakalım bana da gelecek mi
Eminer Smye bnm dogum haziran da ama ebebek firsatlarini kacirmak istemiyrm bebek bezi de molfix almak istiyorum
Tubahacik Eminer e bebegin kendi beni var onu öneren çok fazla kişi fiyatda yüksek degil bence ona bi bak
Hemsirehatice 071015 benimde şalvarlı olan kısa kol ve büyük beden geldi . Bide alt üst takım istemiştim oda bir beden büyük geldi. Bu fiyata iyi yine dedim. 😊