Hhandeee Lehrerinn buraya üye ebebekte çalışan birisi vardı oda indirim var demişti indirimi bekliyordum bende olmazsa üzülürüm 😢
suraybuke Kelebek90 ben NBB aldım sütyen kapsiz 25tl bedeni 80 Kaplı sütyen 35 beden 85 Emzirme atleti 35 beden 80 Normalde bedenim kaplida 75. Su an 37. Haftamdayim.
tubish suraybuke aldığınız sütyenden memnunmusunuz bende e bebekte baby momin varmis denemek icin kapsiz 80 bedenini aldim fakat sonradan farkettim kapsiz olduğu icin uçlarını belli ediyor sizinkindede oyle oluyormu
Eymenata Bursa da olanlar Nilufer de Bebbelife magazasina kesinlikle baksinlar bebegimizin herseyini o magazadan aldik e bebekte olan tekstil urunlerinin aynilarini yari fiyatina satiyorlar. Bebek arabasini %40 + %30 indirimle aldik 1000 liralik hediye ceki verdiler bugun geriye kalan tum ihtiyaclarini(emzik,biberon,banyo malzemeleri,temassiz atesolcer,reflu yastigi,emzirme yastigi,gogus pompasi,pedleri,tum tekstil ihtiyaclari,kanguru vs)bu hediye cekiyle aldik neredeyse tum markalar var indirimleri takip ederseniz cok karli cikarsiniz 3 katli magaza hersey var tavsiye ederim.
Alyamerve Eymenata cok pahalı benm aldıgım tarak ateş ölçer seti 140a satıyor wwweuhuuuuuuuu:) civile bebek daha uyghnü
Hulyaibrahimuhammed Heisenberg çok uygun fiyatlar ben battaniye siparişi verdim nasıl gelecek bakalım
Lylyilmaz Limonannesi bunu bilen biri cevaplasa keske artik kacinci sorulus ama kimse bilmiyo sanirim
mimaranne İyi geceler kızlar daha önce markafarma’dan alışveriş yapan var mı?Liearac krem orda baya uygun ama emin olamadım alsam mı orjinal mi ürünleri?
kaynaknida mimaranne canım ben Lierac kremi hepsiburada.com dan alıyorum. En uygun orası bence. Linki de bu https://www.hepsiburada.com/lierac-phytolastil-catlak-bakim-jeli-200-ml-p-SGUCIL24785?magaza=sağlıklı%20seçim
Elfu Tubi231089 ben iki tane aldım biri aventin 0-6 Ay biride disneyin emziği Dah Kullanmadım Am eltim avent kullanıyor bayagı memnun
Eymenata Alyamerve magazada hediye ceki verdikleri icin fiyatlari sisirmisler haklisiniz cogu urun 30-40 lira uzerinde satiyor ancak hediye ceki ile aldigimiz icin cok onemsemedim bebek arabasini da cok uyguna aldik normalde Pierre Cardin Alias modeli 3500 lerdeydi 2470 e aldik hediye cekiyle de kalan tum eksiklerini hallettik