Kızlar a101e bebek askısı gelmiş bugün mavi ve pembe 2.95 fıyatı 6adet plastik ama...
İNDİRİMLERİ DUYURMA KAMPANYASI (Ocak2019)
Kardelen24 tsk ederimm siz de gule gule kullanin 😊
Doga_deniz 40 tl ye aldım satıcı indirimiyle oldu ilk alışveriş felan diye yazıyo 14 Ocak’ta Suan Çin’den çıkmış kargoya verilecekmiş takip edebiliyosun ve yorumlarda herkes çok memnun satıcı adı: childrenhood online store
Aysenaz6143 evet fotoda yok yazısız çizgili parçalarıda çok şirin kalitesi çok güzel herşeyden önce yazısı çok kötü durmuyo zaten yazısız tercih ederdim ama böylede çok güzel yumuşacık güle güle giysinler inşallah 🤲🏻🤲🏻
Doga_deniz ben 80 tlye aldim 100 du ilk alisveris indirimi 20 tlydi. Lequeen marka usb li cok cok guzel 25 gunde geldi
@Arife3507 ben n11'den aldığım battaniyeler için mesaj attım, iptal edilmiş parası geri yatacakmış. Hastane çıkışı için de Gittigidiyor'dan mesaj attım. Ama umudum yok, bence onu da iptal etmişlerdir, boşuna beklemeyelim.
Kizlar bu e bebek internet sitesindeki kampanyalarda ne zaman stok yenileme yapılıyor acaba. Bakıyorum hep tukenmis 😯
Drycgds tavsiyeyi isteyen ben değildim o zaman önce doğru okumalısınız benim cevap verdiğim arkadaşımız tavsiye istemiş haliyle bende aldığımı tavsiye edebilirim ayrıca her anne evladı için en iyisini ister dedim en iyi ateş ölçeri aldığımı idda etmedim lütfen bir daha yorumları doğru okuyup tavsiyeyi isteyene verin ben arada kaynamak üzere olan bir yorumu okunur hale getirdim bu kadar size ve tüm sağlık çalışanlarına saygı ve selamlar 🤗
mercimekkkannesi bende size özel bi tavsiye vermedim zaten burası bi forum herkez bildiğini deneyimlerini yazıyo ki birbirimizden birşeyler öğrenelim yani üstünüze alınan sizsiniz ki yazdığım kötü bi yorum değil benim , kimseyide zorlamadım illede böyle alın diye tek amacım “bildiğimi paylaşıyım diğer annelerede fikir olsun” bence siz yorumları doğru okuyun zaten diğer mesajları okuduysanız herkez size bu yaklaşımınızdan dolayı tepki gösterdi. Diliyorum ki bu tavırlarınız hamileliğin gecici masumane hormon etkileridir, eğer öyle değilsede bence tavrınızı değiştirin yada bi destek alın çünkü sizde bi anne adayısınız ve bi çocuk büyütceksiniz çocukların en büyük mimarı annelerdir🙏🏼 Bu davranışlarlada sağlıklı bi çocuk büyütülmez ( tavsiye değil sakın yanlış anlamayın kişisel düşüncem bu. tavsiyeyi istediğiniz kişiden alabilirsiniz ama en iyi doktorada gitseniz bu böyle)
Buss1906 amin inşallah.
Bluedreams türkçe öğretmenimisiniz teşekür ederim hatalarımı düzelttiğiniz için ( resmi bi yazı olmadığı için çoğumuz dikkat etmiyoruz sanırım) resmi bişey olsa tabiki biliriz nasıl yazılması gerektiğini ama türkçe öğretmenide değilim tabi türkçeyi hiç bi zaman anlamadım biz sayısalcıyız. Eğer sizde bi lisans mezunuysanız lisans bölümünde meslek eğitimi verilir sayısal yada sözel dersler değil bunu bilmeniz gerekir. Proflardan da türkçe dersi almıyoruz biz alsak böyle olmazdı heralde dimi ? Bendende size bi tavsiye olsun o zaman stres yönetimi konusunda destek alın cünkü anladığım kadarıyla sorun yasıyosunuz 🙏🏼
Faile10 fiyat ne kadardı acaba
Ahsenveannesi bende anlam veremiyorum suan tek amacı iyi niyetle bilgilerini paylaşmak olan bi insana neden bu kadar sinirlendiler. Yazdığım yorumuda defalarca okudum acaba yanlış bişeymi var diye ama anlam veremedim
Gizzy bende mesaj attim ama tik yok valla
Bluedreams ego bumu oluyo yani ? Ego yapayım o zaman dur ( 4 sene lisans okudum, çocuk gelişimi aldım , pedagoji aldım, şuan psikiyatri yüksek lisansımı tamamlıyorum yurtdısında sayısız çalışmaya katıldım ama hiç bi zaman ben işimin ehliyim demedim o yorumu iyi okuyun. Ben kendime bile hiç bi zaman en iyisiyim diyemedim ki 4 sene lisans okumakla kalmayıp hep devamını getirmek istedim ve halada öyle) yazım yanlışına da cok takılma kpss ye calışırken zaten gördüm onları bildiğim şeyler eksiğim mutlaka vardır düzeltirim sorun değil. Ama sizinde üslubunuzda ve yorum yeteneğinizde bi sorun var okuduğunuzu yanlış yorumluyosunuz ve bu benimkinden daha büyük bi sorun bence siz onları düzeltmeye yönelin. Herkez kendi hatasını görürse tartıscak bişey kalmaz sanırım
Drycgds hahahahahahahahah. Tartışma bitmiştir😊