Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Detaylı ultrason
Seda54
Kızlar aranızda yaptıran var mı sadece ultrason çekiliyor değil mi sonucunu o gün öğrenebiliyor muyuz 🤔
Seda54
Seda54
🤔
Sibeltolga
Seda54
var bn 🙂 Hatta bidha geldm şimdi sıra bekliyorum sonucu aynı gün alıyosun genellikle
SeymaCona
Seda54
sonucu utrasyondan çıkınca doktor kağıda yazıyo zaten detaylı utrasyon sırasındada bir sıkıntı varsa doktor soyluyor organlarını tek tek inceliyor
Pyrz86
Seda54
evet normal ultrason gibi sadece uzun sürüyor detaylı inceliyorlar organları ,gelişimi,herşeyine bakılıyor 25-30 dakka sürdü özelde yaptırdım geçen gün
tazecikanneee
Seda54
ultrason esnasında anlatıyor gösteriyor sana zaten sonunda da raporunu ve fotoğraf veriyor kuzum
Bebeginehasret
4 boyutlu ultrason zaten sanada anlatiyo o gun veriyo raporuda
Seda54
Sibeltolga
tamam canım teşekkür ederim 😊
Seda54
SeymaCona
tamam canım teşekkür ederim 😊🙏🏻
Destina21
Sadece karından bakılıyor değil mi ?
Destina21
??
Mucizelereinan
Destina21
evet karından bakılıyor
Victoria
Canım normal ultrason düşün ama onun renklisi tek tek inceliyor örneğin beynine bakıyor karnına bakıyor ölçüyor zaten bir şey görürse söylüyor allah korusun kalbe bakıyor kapakçıklara bazen parlama vs oluyor söylüyor yoksa normal diyor ( özelde tabii açıklıyor tek tek) bu kadar organların tek tek incelenmesi
Seda54
Pyrz86
sağol canım benim 😊🙏🏻 İyi çıkmıştır inşallahhhh sizin sonuçlarınız da
Pyrz86
Seda54
inşallah iyi olacak bi iki şey çıktı peritonoloji ye gönderdi takip edilecek
Seda54
Pyrz86
inşallahhhh hayırlı haberler alırsın canım
Pyrz86
Seda54
inşallah hepimiz için hayırlısı