Bursa Kızlar bugün çatı muayenesi oldum ilk defa hiç bir şekilde acımadı sakin olmak yetiyo 5 saniyelik bi işlemdi çok kısa sürdü korkulucak hiç birşey yok😊
1850 Bursa 37 oldum ben. Doktorum 39 a kadar dogum olmazsa bakmam dedı 39 da bakarım dedı bakalım. Alttan muayane 3 4 kez oldum pek acımadı ama catı muayenesı nasıl olur. Bilmiyorum 🤷🏻♀️
Bursa Sibelemre 37 den sonra yapılar çatının normal doğum için müsait olup olmadığına bide çatının açılıp acilmadigina bakıyolar..
tubisssen Bnm çatı muayenem çok ağrıdı çok bağırdım.muayene sonrasında nişanım geldi. Ama sancım ve suyum gelmediği için evdeyim şuan. 38+1m. Sizce normal mi nişan geldi ama 5gün geçti henüz bişi yok
Mminikmucizemm tubisssen cati muayenesinden sonra gelen kahve lekeyi mi diyorsunuz nisanim geldi diye benimde geldide bilmedgim icin soruyorum doktorum lekelenme olabilir korkma dedide ama nisan filan demedi
yarennn tubisssen bende sabah çatı muayenesi oldum 37+1im bebek kanala yerleşmiş bayada aşağı inmiş doktor kafasının eline değdiğini söyledi sancılarını bekle dedi şu an herhangi bi leke falan yok ama doktordan çıktığımdan beri sancım var
qamseee tubisssen benim nisanım geldikten 6 gün sonra doğum olmuştu. Nisandan sonra tetikte olmak gerekiyo her an doğum başlayabilir bana doktorum bugünde doğurabilirsin bir hafta sonrada bilemeyiz demişti. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah 🧡
tubisssen Mminikmucizemm yok kan geldi bayağı sümüksü şekilde normal kan haliyle de. Kahverengi de geldi sonrasında 😂😂
tubisssen yarennn bnm kafası kanala İnmemişti 3cm açılmam varmış ama inmediği için Bişi yapmadı şu an da sancım yok halen
Sufim Bende az önce çatı muayenesi oldum korka korka gitti korkudan midem bulanıyordu o derece ama gerçekten hiç birşey yokmuş 😃😃
tubisssen Sufim ağrı hissetmediniz mi ? Bnm çok ağrıdı ya doktorun iki parmağı gözümün önünden gitmiyor 😂
Sufim tubisssen yoooo hissetmedim kendini kasma dedi tek sızı aşağı doğru bi anda baskı yaptı o ki oda parmağı çekmesiyle bitti . Bu muydu yani dedim 😂
Yeimda Bende 39+3 üm ama doktorum hala bir çatı muayenesi yapmadı nst ye gırdırıp çıkarıyor iki haftadır sadece. benimde ilk hamileliğim korkuyorum birşey dıyemıyorum😊