Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Suyum geldi galiba Acil Gelsenize Kızlarrrrrrrr
Pamukprens
Kızlar dün gece sabaha kdar gaz sancısı gibi 20 dk 25dk da bir gaz sancısı gibi karın ağrısı kasılma çekiyodum bu sabahda eşim anneme bıraktı lavaboya girdim idrardan sonra üstümü çekicekken tutamadım su aktı ilkten idrar sandım şefad sıcak su aktı bayağı bi sıktım tutamadım tutunca su dediler çünkü şuan karnıma adet sancısı gibi kasılma giriyor yardım edin ne oluyor yaşayan var mı bilen gören ne yapmam gerek haftam 35+1 daha
Bsrakaplan
Pamukprens
sizi takip eden bi doktorunuz yokmu hanimefendi burada cevap yazilmasini bekleyene kadar kendisine ulassaniz. Sakin ol derin nefes al öyle de boyle de doğacak o bebis pozitif dusun ve hemen acile lutfen.
Necla06
Pamukprens
benimde dogumumun baslangici su gelmesiyle olmustu hemen doktora gitmeni oneririm haftan erken olduğu için serum takılıp enfeksiyon için iğne yapmaları lazım.
melkebtt
Pamukprens
suyun geldiyse direk dr gitmelisin, dr larda bu sekilde soyluyor cunku..
Reina
Pamukprens
bizim dememize göre mi hastaneye gideceksiniz.!!! Doktorunuz size söylemiyor mu suyunuz gelirse gelin diye??
Pamukprens
Nolur görün yatakta bekliyorum resmen iyiki annem gördü acil hastaneye gidicdz şimdi galiba
CansualarArslan
Pamukprens
suya benziyor doktora gidin acil
Duyguanneoluyor
Pamukprens
Canm bebeğinin suyu gelmiş olabilir tutanadım diyosun hemen hastaneye gidin Allah yardımcınız olsun
Habibe24
Pamukprens
canım direk acile git doktorunu arasınlar suyun gelmiş hadi hayırlı olsun 🥰
penceresimi
Pamukprens
doktorunu arasına canım neyi bekliyorsun
Hafizeipek
Pamukprens
burdan sana kimse yardım edemez ki suyun gelmiş doğum başlamış demek ki acile gitmen lazım
Busra_24
Canım çok bir fikrim yok konunla alakalı ama bence acile gitmelisin yatakta beklemekten iyidir tabiki git kontrolünü yaptır canım.
Habibe24
Normal mi olucak doğumun
Pamukprens
Habibe24
sezeryn bekleniyodu yani kafa çapı vs ölçülücrkti 40unda gittiğimde foktor gidişat kg gidişatı ye göre kafa çapına göre konuşmuştu onun dışında normal baş geliş yani
Pamukprens
Berkese teşekküreler gidicem hazırlanıyorum çok sağolun
Habibe24
Pamukprens
normal doğum istiyosan ılık duş al bi rahatla sonra direk acile git canım
Cennetimm
Büyük ihtimal suyun gelmiş bence bekleme hemen hastaneye git Doğum başladıysa doktorlar iğnelerle serumlarla durdura bilir daha doğumuna 3-4 hafta var
omertosvedos
Cennetimm
suyu gelmiş artık Doğum durdurulabilir mi gerçekten öyle birşey de
Pamukprens
penceresimi
geldim nat girdim alttan muayene ettiler şüpheli diye çıktım şimdi doktorun çağırmasını bekliyorum
Sedefcann
Hemen doktora gidin burda nolur diyene kadar biz burdan napabilecegiz bebek geliyor belliiii hadi hayirli olsun
Pamukprens
Sedefcann
çok sağolunn
Gokkusagivemucize
omertosvedos
hayır gelen suysa doğum durdurulamaz. Haftası çok erken değil. Sağlıkla gelsin
Cennetimm
omertosvedos
canım benim bi tanıdığım Kişide böyle olmuştu doktorlar gözetim altında haftası dolana kadar doğumu durdurdu serum vs gibi şeylerle tabi suyun ne kadar geldiğinede bağlı
Pamukprens
Gokkusagivemucize
çok teşekkürederim
Yavuzaysenur
Gokkusagivemucize
Zmraemr
Yanlış acilde bekliyorsunuz buradakiler ne yapabilir 🙈dr unuzu arayın acile gidin
Pamukprens
Zmraemr
evet su gelmesi nasıl bişey merak etmiştim yazmıştım ama bu bile zaman kaybı gerçekten
Pamukprens
Reina
😅 evet
Sonraki Sayfa »