Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Suyum geldi galiba Acil Gelsenize Kızlarrrrrrrr
Pamukprens
Evet kızlar nst bağladılar bekliyoruz
Pamukprens
80-70 oldu galiba iki kere ben baktım ama doktor mıayeneedicdk konyrol edicek şimdi asistanaverdik sonucu bekliyoruz çağırmasını bizi ama grneli 30-40 to su içinde sızontı olabilir dedi
Pamukprens
Habibe24
sezeryn bekleniyodu yani kafa çapı vs ölçülücrkti 40unda gittiğimde foktor gidişat kg gidişatı ye göre kafa çapına göre konuşmuştu onun dışında normal baş geliş yani
Pamukprens
Sedefcann
çok sağolunn
Pamukprens
Gokkusagivemucize
çok teşekkürederim
Pamukprens
Zmraemr
evet su gelmesi nasıl bişey merak etmiştim yazmıştım ama bu bile zaman kaybı gerçekten
Pamukprens
penceresimi
geldim nat girdim alttan muayene ettiler şüpheli diye çıktım şimdi doktorun çağırmasını bekliyorum
Pamukprens
Reina
😅 evet
Reina
Pamukprens
aferin:)
Pamukprens
Valla açılmam yokmuş suda evet gelmiş ama sızıntı şeklinde bekletiyolar yani eve yolladı sancıda çıkmış ama hazırlık sancıları dedi doğum eylemi şuan gözükmüyp ama bunlar beklenenilir dedi hepinize teşekkürederimmm
Habibe24
İyi bari zamanında gelsin miniğin hayırlısıyla canım 😊
Pamukprens
Habibe24
amin inş çok teşekkürlerr🙏🏻
Cennetimm
omertosvedos
canım benim bi tanıdığım Kişide böyle olmuştu doktorlar gözetim altında haftası dolana kadar doğumu durdurdu serum vs gibi şeylerle tabi suyun ne kadar geldiğinede bağlı
Pamukprens
Cennetimm
benimkşde bayağı bi alttan vs kontrol etti takibe aldım seni dedi bir hafta kasılma ve su gelmesi şeklinde sıkı takibin var herşeyde haber vericem bir hafta sonrasıda zaten 37.hafta bebeği direk almak istiyr😪
Cennetimm
Pamukprens
hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah rabbim yardımcın olsun
Yavuzaysenur
Gokkusagivemucize
« Önceki Sayfa