EksiErik @ufbus010315 genetik testim 11 gunde cikti bugun temiz cok sukur cinsiyette Erkek oldugunu ogrendik🩵💙
ufbus010315 EksiErik ayy cok sevindim inşallah bizimde temiz cıkar saglıkla kucagına almayı da nasip etsin rabbim cinsiyeti doktordsn mı ögrendin yoksa testte yazıyomuydu
Gulcem GizemSevilir Ben de Genoks firmasına 5 Ağustosta 12.000 TL ye yaptırdım🤔 5. Günde raporum geldi. Doktoruma da gittiği için hemen arkadından doktorum arayıp detaylı bilgilendirme yaptı.
Arsenugre Sunshine48 merhaba İstanbul’da nevagen firmasına yaptırdım ben nakit olarak verdiğim için 11000 e anlaştık temmuz ayında yapıldı sonuçlarımda 10 günde çıktı
Sunshine48 Arsenugre çok iyi bende panoramaya yaptırdım 12.500 e fiyatlar çok artmış bi kaç yerle daha görüştüm en uygunu buydu Muğla’da yarın 1 hafta oluyor merakla bekliyoruz çok gecikmez umarım 12 günde dediler ama
tgcek Arsenugre merhaba, nevagen firmasını nasıl bulmuştunuz? Önerir misiniz? Çok fazla yorum göremedim internette firma ile ilgili bende yaptırmayı düşünüyorum da.
ufbus010315 EksiErik doktorumuz söylemedi odasında cinsiyet partisi yaparak söylediği için muaneye gittiğimde ögrenicem