GizemSevilir Sunshine48 ben genoks şirketine yaptırdım canım 13 bin tlydi evime gelip 1 tüp kanımı alıp gittiler ve 5 gün içinde sonuçlar hem bana hem doktoruma gönderildi çok şükür sonuçlarım temizdi o 5 gün zor geçti ama kendimi hep bseylerle oyalamaya çalıştım 🤗
Sunshine48 Nurak merhaba çarşamba günü görüştüm söylediğim firmayla 12.500 2 firmayla daha görüştüm genoks ve eurofins biri 13.500 biri 14.00 dedi en uygun olanla görüşmeye devam ettim kan verdim aynı gün bakalım merak ettim bende doğru mu ilerliyor bi problem yaşanmaması adına
Sunshine48 GizemSevilir genoks 14.000 tl dediği için maalesef onla çalışamadık pahalı geldi evet o daha erken çıkıyormuş panorama 12 günde falan dedi bakalım bekliyoruz çok zor beklemek gerçekten
ufbus010315 GizemSevilir bugün bende genoksa yaptırdım aklım beynim sürekli nasıl cıkıcak bişey çıkar mı beynimi meşgul edemiyorum
emineee118371837 GizemSevilir bende genoksa yaptırdım dün kan verdim inşallah sonuçlar temiz çıkar sağlıkla kucağımıza alırız 🙏
Gulcem GizemSevilir Ben de Genoks firmasına 5 Ağustosta 12.000 TL ye yaptırdım🤔 5. Günde raporum geldi. Doktoruma da gittiği için hemen arkadından doktorum arayıp detaylı bilgilendirme yaptı.
Sunshine48 Smeyrq ay öyle mi süper 12 gün dediler bana da çarşamba kan verdim Şuan İngiltere’de gözüküyor inşallah en erken zamanda çıkar 🙏 sonuçlarımızda temiz gelir rahatlarız
hubanurozbas- Sunshine48 ben intergen genetik merkezine yaptırdım doktorum önerdi Ankara’da kanı Izmit MedicalPark da verdim 11.500 e yaptılar bekliyorum hala
Sunshine48 hubanurozbas- biz Muğla’da yaşıyoruz 2 doktora gittim ikisi de panorama be genoks verdiler panorama daha uygun olduğu için onu seçtim iletişime geçtiniz mi peki be zaman çıkar bilgi veriyolar mı
Sunshine48 ufbus010315 ultrason baktırmış mıydınız ben ultrason baktırdım burnu ve ense kalınlığı iyi çok şükür ama tabi sonuçlar yine de belli olmaz rabbim tertemiz görmeyi nasip etsin inşallah içinizi ferah tutun stres bebeğe de zararlı ❤️
GizemSevilir ufbus010315 içinizi ferah tutun Allahın izniyle sağlıklı çıkıcaktır canım beklemek çok zor biliyorum ama kötüyü düşünerek bekleme iyiyi düşünerek bekle 🥰
GizemSevilir emineee118371837 amin canım inşallahh kötüyü düşünmeyin beklemek zor biliyorum ama hep iyi düşün canım bak gör temiz cıkıcak tüm sonuçlar 🥰
Sunshine48 ufbus010315 inşallah tertemiz gelir de rahatlarsınız rabbim kimseyi evladıyla sınamasın hepimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Eliiiiii Bende Serenity İzmir Genetik’e yaptirdim. Sonuçlar çıktı temiz şükür, ikili üçlü yaptirmaya gerek var mi bu test yeterli mi sizce
emineee118371837 Eliiiiii doktor gerek yok demişti bana. Zaten ikili ve üçlüye güvenmediğimiz için Fetal DNA yaptırıyoruz demişti.
Sunshine48 Eliiiiii Hayır bunu yaptırınca 2 li 3 lü 4 lü yaptırmaya gerek olmuyor yaptırma sebebim de bu zayen benimde
Emel5805 Nurak üzülmeyin bu testlerin geçerliligi.yok çoğu doktor kaldırılmasinda. Yana bızde fetal yaptirdok.doktorujzi öbürlerinin.hic birine gerek duymadı fetal.dna genetik inceliyor detaylı ultrason yapılacak ordada organlara bakılıyor
Nurak Emel5805 inşallah temiz gelir fetal DNA testim canım insan ihtimali bile düşününce ilk başta bir çöküşe geçiyor ama sonra hayırlısı Allahtan diyorum Rabbimin verdiğine de razıyız vermediğine de