Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
13+1 cinsiyet 🤔
Duyguanneoluyor
Meryem2200
gösterirse belli olur canm 😊
Meryem2200
Duyguanneoluyor
ya benim doktorum soylemiyo kesin 5. Ayda soylicem diyo sinir oluyorum bende baska doktora gidicem 🙄
Duyguanneoluyor
Meryem2200
Neden böyle bişey yapıyoki 16. Haftada öğrendik biz cinsiyetine
melkebtt
Meryem2200
benim 14+3 teki tahmini tutmustu dr un bebegin pozisyonuna gore degisiyor canim ama garanti 16 haftadan sonrasi
Meryem2200
melkebtt
Canim benim doktor saolsun tahmin bile yapmiyo 😂
melkebtt
Meryem2200
devletse eger yapmaz o tarihlerde erken die ancak ozele gitmen lazim..
Crocusss
Meryem2200
12. Haftada öğrendim. 16. Haftada yine net dedi değişmedi.
Meryem2200
Duyguanneoluyor
bana dediki simdi ben sana erkek veya kiz dersem kesin olmayan tahmin edersem dedi mesela sen erkek diye seviyosun cocugu ama karninda kiz cocugu var dedi kizsa erkek gibi davranan kiz olucak falan dedi
Meri15
Meryem2200
belli olur canım. Benim 10+4 de erkek demişti 12. Haftada netleştirdi. 23 haftalık olduk hala erkek. Pozisyona ve doktora bağlı bi durum. Devletteki doktorlar hemen söylemiyor 16. Haftayı bekliyorlar
Meryem2200
melkebtt
ozele gidiyorum zaten canim
AyEr
Meryem2200
gosterırse bellı olur ben 13haftalıkkrn ogrendım kız dedıler ama doktorum 16 da basla kıyafet almatandedı onu beklıyorum
Freearc
Erkekse erken belli oluyor canım :))
Meryem2200
Freearc
canim ben ultrason kagidina bakiyorum pipi gibi bisey yok 😂
Freearc
Meryem2200
Hahahah
Meryem2200
Freearc
baska doktora mi gitsem acaba cinsiyet icin😂
Candaan
Meryem2200
özelse söyler bi çikolata yiyip gidin benim 12.haftada ortalarda şuan demişti ama bende bi taraf illaki ağır basıyordur diyince erkeğe benzettim demişti bugün 15.olduk az önce doktordan geldik erkek dedı👼
Meryem2200
Candaan
kuzum doktor tahminde bulunmayi sevmiyo demekki her gittigimde soruyorum cinsiyet bizim icin en son sey diyip duruyo 😂
Candaan
Meryem2200
valla bu doktorda bıktırır😂😂tabiki öncelik sağlık ama o da tatlı merak
Kbr5361
Meryem2200
pozisyonunu bağlı canım bende 14 haftada öğrendim daha iki gün oldu paşamız oluduğunu öğreneli ☺️
Meryem2200
Kbr5361
ay ne guzel saglikla kucaginiza alin insallah cinsiyeti ogrenmeden once erkekmi hissediyordunuz 🥰
Freearc
Meryem2200
valla canım imkanın varsa git ben başka doktora gittiğimde öğrendim 😂😂
Bebekveben
13+1 de gözükmedi benim şimdi 15+3 üm. 17 de randevum görürüz inşallah
Meryem2200
Bebekveben
insallah gorursunuz 🙏🏻🥰
Kbr5361
Meryem2200
evet canım hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek gibi geliyodu bana ☺️ Amin canım inşallah
Sonraki Sayfa »