Egemeninannesiii cagla24 26 Ağustos doğum için gün aldım ilki sezeryan olduğu için ikinci de mecburen sezeryan
Kardelen120o cagla24 36 +1 normal gozukuyo suan doktorum ona gore egzersizler onerdi onlari yapiyorum sabahta kontrolum var bebegin harketleri azaldigi icin
Seda9507 cagla24 35+5 pazartesi kontrol var. İlk sezaryen oldu doğum bunun içinde tahminimce gün verirler pazartesi. Yani umarım 😁
cagla24 Egemeninannesiii ayy sağlıkla gelsin kaçıncı haftada alacak doktorunuz? bizimde son gün 6 eylül bakalım bekleyecek mi 🥰
Sibel3434 Bende 36 haftadayım normal görünüyor şimdilik eğer kı sezryan olursam 20 sınde alırım demişti doktorum
cagla24 Sibel3434 bende normal bekliyorum çatı muayenesi ne zaman olacaksınız? bebiş kız mı erkek mi 😍
Sibel3434 cagla24 benım 3 uncu gebelık 2 sı normal bu da nasıl olur bilmem muayene felan ne zmn yapar diye sormadım hıc
Egemeninannesiii cagla24 ya ben şuan 1 ay daha durabilir diyorum ilki erkek ikincide erkek başıma gelicekleri bildiğim için 🤣🤣🤣🤣
NM_mom Son 2 haftam var sanırım🥲 kızım 38+1de geldiği için doktorum bu da o zamanlarda gelir gibi konuşuyor🫣 vajinal doğum olacak inşallah şu an öyle görünüyor🧚🏻♀️
cagla24 NM_mom benim oğlan 40+1 de gelmişti bakalım kız ne zaman gelecek 40 ı dolduracak mı merak ediyorum 😂
cagla24 Egemeninannesiii hahaha benimde ilki erkek ikinci kız bakalım neler bekliyor bizi 🤪 kaç yaşında oğlunuz