Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Kızlar Adet gecikmesi?Yardım!
semrasemra
Kızlar ekimde kimyasal gebelik yaşadım.
Kimyasal düşük kanaması sonra 28 gün sonra adet oldum normalde 31-32 günde olurm bazende 30 günde.
Sonraki ay adetm 6 gün gecikmeli oldu.
Bu ayda dün adet olmam gerekiyordu olmadım 2 gün önce normal gebelik testim negatif çıktı.
Benim anlamadığım adetim gecikmezdi hiç 2 seeferdir böyle yaşıyorum bunun nedeni nedir acaba?
Kimyasal gebelik sonrası muayene oldum hiç bir sorun yok dedi doktor.
Uzun oldu kusura bakmayın🙏🏻
ay-nur
semrasemra
bende normalde 32 35 arasi gunlerde adet gorurdum.duwuk yaptikdan sonra ilkinde 41gun sonra daha sonraki ay ise 52gun kecdikde adet gordum.doktor ilk 3 4 ayda normalmiw soyledi.rahmin kendisini toplamasi lazimmiw. inwallah bir sorun cikmaz sizdede
Sila7166
semrasemra
canim cunku hirmonlarin anca duzeliyo 3 yada 4 ay duzeni bozula bilir adet duzensizligi sonra hirmanlar duzelîce adetinde duzelir eger 3 aya duzelmezse doktoruna soyle ilac veriliyo adet duzenlzmzk icin onu kullanirsin ikinci ayina normal duzelmis olur☺️
Sila7166
ay-nur
dusukten sonra normal ki benim doktorum oyle demistim rahim ve hormonlar anca duzelir diye ben dusukten 1.5 ay sonra ilk adetimi oldum normal dedi doktorumda
semrasemra
ay-nur
benm değerm çok düşüktü 82 en yüksek değer snra düştü regl oldm .
Peki sizin 3-4 ay snra mı düzeldi?
Nezmn hamile kaldınız?
ay-nur
Sila7166
evet bendede oyle oldu.hatta 2ayri doktora gittim normal oldugunu soyledi.ama normalda 3 4gun adet gorurdumse wimdi 1 hafta suruyor.
ay-nur
semrasemra
oncelikle kecmiw olsun can.kac haftalik duwuk yaptin?doktor bi tedavi uygulamadimi duwuk sonrasi? ben wimdi ilac kullaniyorum hamile deyilim.. 26 aralikda 4 ay olacaq duwuk yapmam.doktorum daha saglikli hamilelik gecirmem ucun 4 5 ay beklemeyi tavsiye etdi. ve bende kan pirtilawmasi yuksek oyuzden ilac aliyorum wimdi.onceki duwuk yapma sebebim olmuwdu
semrasemra
ay-nur
hayır cnm uygulamadı gerek görmedi.
Adet 4-5 gn gecikti sonra kanamam oldu ztn .
Kimyasal gebeliği kanda baktırmasan anlamazdn dedi .
Ultrasna da baktı temiz dedi
ay-nur
semrasemra
en iyisini doktor bilir canim.inwallah tez zamanda rabbim saglikli hamilelik nesib eder.🙏