eminegizem Ceycey1881 öyle yapıyorum bakalım benim nasıl olacak yine vardı hastanede tedavi gördüm geçmişti yine çıkmış ista gidip gelebilen biseymis
Mery6619 eminegizem evet hemde nasıl yemek yapmak için kalkınca kasiklarim çok ağrıyor zor yürüyorum evin içinde. Yada dra giderken hastane içinde yürüdükçe zorlanıyorum sanki 9aylik hamileyim. Normal heralde hereketsizlikden agri oluyor
Cansu1111 Mery6619 ya o bende de oluyor tuvalete giderken bile hastahaneye gittiğimde zar zor yürüyorum yatmaktan bence de kaslar zayıfladı artık
Cansu1111 Mery6619 beni büyük ihtimal 37 haftamda yada biraz daha erken alabilirler doğuma suyundan dolayı bakalım 3 4 haftam var gibi inşallah daha erken olmaz 😔
Mery6619 Cansu1111 benimde 3.sezeryan 37de alırım dedi o haftaya kadar durursa çok iyi olur. Korkmayın haftanız çok iyi maşallah siz elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz. Çantanızı hazırladınız mi
Cansu1111 Mery6619 sağlıklı olsunlar inşallah evet ben kalkamadım ama annem ve kayınvalidem hazırladı sağolsunlar. Her ihtimale karşı hazır olsun istedim siz hazırladınız mı
Mery6619 Cansu1111 bende kızımdan kalan küçükleri ayırdım. Eylül başında 30 haftalık olacak zaten belli başlı şeyleri alicam hemen yıkayıp hazırlarız. Erkenden hazirlayim dursun istiyorum. Bi yandanda 30haftaya gelmeden bisey almayada korkuyorum
Cansu1111 Mery6619 bende zaten 29.haftamda almaya başladım 30 hafta ideal bence de almak için inşallah su gibi geçsin zaman 🙏
Mery6619 Cansu1111 Aminn amin inşallah🌸🩷 alınacak listesi yaptım aklıma geldikçe yazıyorum ben gidemesem bile eşim gidip alır çok dert etmiyorum vaktinde sağlıcakla doğsun yeter.
Cansu1111 Mery6619 aynen benimde hep eşim halletti internet ten aldım sağlıklı olsunlar gerisi her şekilde hallolur 🧿🙏
Mery6619 Cansu1111 dikiş vardı sizde yanlış hatirlamiyorsam kaçıncı haftada alacak doğum normal mi planlaniyor