Marshmellom Selam kızlar resim yüklüyorum.sorum şu iyice koyulaşmadan silikleşti yine.pcos um var.acaba olgunlaşmadan mı çatladı yine
zlemceylan Marshmellom ana sayfada solda üç çizgi var oradan resim yükle deyin oradan resmi yükleyip lşnkini burada yoruma yapıştırın
Marshmellom Marshmellom şöyle benim adetim 28 günde 1 düzenli adetin 13 ü bugün uygulamada da ovulasyon günü ama tam kırmızı olmuyor benim
Zarifokur zlemceylan canım sen sen ol kesinlikle ilk idrarını yaptıktan sonra hiç bir şey yeme içme ikinci idrarınla yap geç saate bırakma . Birde doktora gittiğinde testlerini göster . Dediğim gibi bir gün arayla beraberlik olsun . Havuç yumurtalığı çatlattığını söylediler
EceQueen Canım koyulaşmış işte, pik olmuş. Herkesinki kopkoyu olmuyor, testin markası, içeriği vs etkiliyor. Aynı marka testin iki farklı çubuğunda bile aynı günde aynı sonuç çıkmıyor tam.
zlemceylan EceQueen evet gerçekten öyle benim de koyu olmuyor idrar rengi de etkileyebiliyor bende yeni yaptım
zlemceylan Marshmellom öyle görünüyor ama devam ediyorum regl döngüm biraz düzensiz ve yumurta sayım bir tık fazla olduğundan takip ediyorum ama o günü değerlendirdim