Dogan58 Kızlar 16+3 deyım cinsiyet erkek aşırı uykum geliyor kafamı kaldıramıyorum benim gibi olan var mı ne zaman bitecek
Mekselina49 Dogan58 erkek bebek uyku yapar mı benimde gün içinde bir kere uykum geliyor bi saat gözümü kapatınca kendime geliyorım
Svllkccc Dogan58 2.trimestera girince geçmişti benim şuan 3.trimester uyku halim geri geldi erkek benimde 🫠
Lovelovebaby Dogan58 benim bebiş de erkek ilk zamanlar bende çok uyuyordum şimdi 30+4 olduk stres yapıyorum içimde ne bilmiyorum gece uyanıyorum zor uyuyorum sabaha karşı uyanıyorum yine değişik dönemdeyim
eozlem O haftalarda benim de öyleydi, iş yerinde uyuyakaldım kaç kez yemek falan yerken. Ortalama 1-1 buçuk ay sürdü bende. Şimdi 36 haftalık olduk gözüme uyku girmiyor tersine döndü resmen
mmedinestlms Mekselina49 ilk gebeliğimde cinsiyeti erkekti hiç uyku yoktu ikinci gebeliğimde kafamı kaldıramıyorum yaşlı teyze ebeler gibi olduğum yerde uyuyup gidiyorum 😄😄 cinsiyeti daha bilmiyorum çin takvimine göre erkek gösteriyor bakalım hangisi yengem de hamileyken kızdı oda kafasını kaldıramıyordu olduğu yerde uyukluyordu
Dogan58 Svllkccc ay Svllkccc ay çok yorucu ya Mekselina49 gözümü kapatacak yerım olsa valla kapatacam
Mekselina49 Busra-0760 benim kızımda çok uykum vardı aşırı derece bunun cinsiyetini daha öğrenmedim sen kaçında ögrendin
Busra-0760 Mekselina49 13+1 de öğrendim doktorum %90 erkek dedi kasık ağrım da oluyor aşırı uykum da var 🫤🤦♀️
Mekselina49 Busra-0760 canım benimde sağ tarafım hem agrıyor hemde damar gibi bişey hep atıyor sırtım da agrıyor çok
Busra-0760 Mekselina49 ayy benimde aynı canım şimdiden böyle ise ilerde ne olacak diye düşünmeden duramıyorum geceleri yattığımda daha çok sağ kasığım ağrıyor 😣
Mekselina49 Busra-0760 göbeğin ilk çıktığında aşagı kısımda mı şişlik oldu benim aşagı kısım şişmiş gibi ortada yumurta gibi ama alt hafif daha şiş😂
mmedinestlms Mekselina49 ayyy kızmı olacak dersin hamile olduğumu öğrendim direk kız olacak dedim eşime ilkde de erkek olacak demiştim direk öyle oldu bilmiyorum ama uyumaktan sıkıldım artık 😄 günüm uyuyarak geçiyor ev işleri bana bakıyor doğuma kadar devam ediyor mu bu haller
cLearQueen Bana gebelik senin icin nedir deseler uyku derim. Normalde uyumayı hic sevmem erkenden kalkarım gebelikten dolayı başımı kaldıramıyorum ya hep uyuyasim var of
Busra-0760 Mekselina49 benim ilk hamileliğim hiçbir fikrim yok 🤷♀️ ama çevremdekiler genelde erkek çocuklar da kaşık ağrısı oluyor diyor ama büyüsün görücez 😂