bussra_30 Kızlar geçenlerde idrar için kan verdim bütün degerlerime baktı doktor sonuçlarım bugün cıkmis ben e nabizdan baktım kolestrol degerlerim yüksek cıkmış 21 haftaligim 2.trimester ’de böyle bisey yasayan oldumu
Nuib bussra_30 benimkide öyleydi çok yüksekti Dr normal olduğunu söyledi gebelikte çıkıyormuş yani kolestrol bir zararı yok dedi
bussra_30 Ebrulis degerleriniz bu araliktamiydi acaba hangi haftalarda olmustu doktorum dahiliyeye yönlendirdi sağlık ocagi sizde gtmismiydiniz diyet falan onerildimi acaba
Ebrulis bussra_30 sağlık ocağında yapıldı kan tahlillerim tetenoz aşısı oldum 19 haftalıkken doktorum tek doz yeterli dedi. Ts4 ve kolestrollerim yüksekti gebelikte normal dedi. Ekstra bisi demedi. Ki normal hayatmdada yüksek bi kolestrola sahibim hdl ldl hepsi yüksk
Nuib bussra_30 evet aynı şekilde yüksekti değerlerim aynen bundanda bı TK fazlaydı hatta Dr bişey olmaz hamilelikte normal dedi
bussra_30 Nuib trigliserid die bindeger var kolestrol yuksek oldugunda yuksek oluyir sanirim sizinde yuksekmiydi