Hicran57 merimiri gecelerı uykular haram doğum pozsıyonunda az kafasını oynatsın hemen çişe gidiyorum
merimiri Hicran57 Bende çok gidiyorum cnm Baskı arttı diyebiliriz bazen çokmuş gibi oluyor bi gidiyorum azıcık 🤷🏻♀️
merimiri hepoyleolurzaten__ ikizler daha erken doğuyor diye biliyorum cnm yani öyle okuyorum burda senin epey yaklaşmış sağlıklı al kucağına inşallah 🤲🏼
Hicran57 merimiri yani geceleri zaten hiç uyumuyor benim oğlan o oynadıkça ben 1 damla da olsa çişe gidiyorum mide yanmamı söylemiyorum bile🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Zeynep_ikra80 @"merimiri"bende aynilarini yaşıyorum bebek aşağı çok baskı verdiği için basur oluştu boyutunu aşmış o yüzden haftaya mecburi sezeryan oluyorum ben umursamadım sürekli hareket halinde oldum siz yapmayın sürekli dinlenin uzanın Allah korusun sonu iyi olmuyo 🥺
merimiri Zeynep_ikra80 bende sürekli hareket halindeyim 2 gündür sakinleştimmm baktım yoruldukça daha kötü oluyorum senin kaçıncı haftan cnm
merimiri Fyzz sormaaaa her yerden kuşatıldık resmen 😂😂 inşallah sağlıkla doğsunlar bu günleri güzel hatırlayalım 🤲🏼
Zeynep_ikra80 @"merimiri"35+1 deyiz 36+5 günlükkende bebeği alacaklar doğum olduktan sonrada basur ameliyatı olucak aynı anda🥺
merimiri Zeynep_ikra80 canımm 3-5 gün daha tutamıyor mu bari 37 olsun o kadar acil mi bilmediğim için soruyorum?
Zeynep_ikra80 @"merimiri"dün genel cerrah beni hemen ameliyata almak istedi bebeğe Bir zararı olurmu diye d sorduğumuzda bunun garantisini veremem dedi artık öyle bir boyutu aştı ki pislik hemoroid akıl alacak değil kendi doktorumuzla görüştük bebeğim zaten iki hafta ilerde gidiyordu doktor da erken alabilirim diyordu yani 37 de dünde durumlar böyle olunca bir hafta daha erkene çekmek zorunda kaldık acıya dayanmaya çalışıyorum mecbur yavrum karnimdayken olamam bu ameliyatı o iyi olsun başka bişey istemiyorum 🤲🏻
merimiri Zeynep_ikra80 Allah yardımcın olsun canım haftası gayet iyi merak etme bişeycik olmaz ikinizinde sağlığı önemli artık birbirinize lazımsınız 🤲🏼 sağlıkla sıhhatle doğur inşallah 🥰🌺
Hiloli30 Zeynep_ikra80 hemaroid tam olarak nasıl, kanama ya da can yakma var mı bende dışarıya bir meme çıktı kanama yapmıyor ya da canımı yakmıyor ama kendi kendine geçer mi düzelir mi bilmiyorum
Hiloli30 merimiri 34+6 bugün benim de, bir gün uyuyom bir gün uyuyamıyorum, bir gün kasık ağrım oluo gece bir gün iyiyim, pazartesi kontrolüm var bilmiyorum nstye bağlar mı ilk gebeliğim
Zeynep_ikra80 @"merimiri"Allah razı olsun annelik işte bir yanim çok korkuyor rabbim hepimizi bebeklerimize sağ salim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bu postu okuyan annelerimizde dikkatli olun bu kasılmaların aşağıya baskı vermesinin şakası yok 🤍🌹
Zeynep_ikra80 @"Hiloli30″tamda yazdıkların kendisi hemoraid çok dikkat edin birden kötü oluyo çok fazla ayakta kalmayin kendinizi zorlamayın birde magnezyumu eksik etmeyin kendinizden kasılmaları ve toplamayı durduruyor