Sezeryan doğuma karşı çok önyargılı olmama rağmen canım kızım hiç kanala bile inmeyince ve kilosuda her geçen gün artınca sezeryan doğumla gelmesine karar verildi.Bunu yazarken daha hastaneden taburcu olmadım bu arada heyecan ve mutluluktan uyuyamıyorum.Sabah hastaneye kurbanlık gibi geldim resmen çünkü ömrümde ne ameliyata ne cerrahi bir
Operasyona girmiştim odaya yerleşmemle bir anda damar yolu açıldı giydirdiler ameliyathaneye götürdüler epidural yapıldı ve epiduraldan o kadar korkup kendimi kasmışım ki odada bulunan bir doktorun elini tuttum sakinleşene kadar ama dediğim gibi ön yargıymış sonra bir saldım kendimi aktı gitti herşey eşimide giydirip aldılar içeri ne ara bebek çıktı ne ara kestiler diktiler anlamadım zaten bebeği izlemekten karnımda ki hareketlenmeler dikkatimi bile çekmedi.Odaya geçincede ilk adımda zorlanmadım çünkü bir anda kalktım acıyor falan diye beklemedim kalkın ve yürüyün çok iyi geliyor depend kullandım hem göbeğimi biraz sıktı rahat oldu.Aynı zamanda sık sık yürümek çok iyi geldi.Eve geçince hemen korse kullanıcam sıkmak ağrıyı alıyor.Aynı zamanda epidural baş ağrısı yapmadı belki kahve içtim bir kaçtane ondandır.Bel ağrım var biraz ama oda doğumdan öncede vardı dayanılır derecede,belki bu kadar rahat geçtiyse sebebi hastane ve doktordur.Pembe mavi hastanesinde hemşireler çok çok ilgiliydi ve tabiki doktorum Emre Merter Mart başından beri takipli doktorum bu işi tereyağından kıl çeker gibi yaptı.Umarım sizin içinizi rahatlatan bir hikaye olmuştur.😍