Melisaaltnblk Sabah 10.00 da doğuma gireceğim uyuyamadım benim ve bebeğim için dua ederseniz çok sevinirim 🥹❤️🙏🏼
Fatm_ Melisaaltnblk Allah yardımcın olsun ay bi kaç saat sonra pamuk elleri öpeceksin ne güzel haberdar et bizi 😘
Kayraninnannesi Melisaaltnblk Sağlıkla kucağına al canımm ☺️ 💐🙏🏻 bol bol öp bebeğini sende dua et bizlere🌸
Fthy Melisaaltnblk Bende sabah doğuma gireceğim benide uyku tutmadı rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲
LinamAsyam Sevcan62 Minikaskk ffckizannesi Gulsh61 Minikaskk Fthy Melisaaltnblk Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizler için de dua edin lütfen. Çok heyecanlı. Kalbimiz sizinle bizleri iyi olunca haberdar edin dualarımız sizinle 🩷
Minikaskk Melisaaltnblk ben de sabah 9:00 da doğuma gireceğim Allah yardımcımız olsun sağ Salim sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏 ☺️
Minikaskk Gulsh61 benim de yatışım yapıldı hastanedeyim ama hiç uyuyamıyorum aynı şekilde sabah oluyo zaten
ffckizannesi Benmde doğumum 9 buçukta planlı sezeryan ikinciyi doğuruyorum . Rabbim saplıcakla yavrularımıza kavuşutrsun inşallah herşey kolay olur .
Ayvareceli Allah yardımcınız olsun kızlar valla . Su gibi kolaylıkla mutlulukla geçsin. Doğum yapan olunca ben çok heyecanlanıyorum🥰
Sevcan62 Ayvareceli amin canım sıra yavaş yavaş size de geliyor Allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕