Hasretim16 Kızlar o kadar şiştim ki artık karnım içime sığmıyor. Akciğerlerim ve kaburgalarda fena baskı var ve kaburgalarım ağrıyor resmen yatamıyorum ağlıcam artık yaa 😩😩😩😩 sizde durumlar nasıl
Alseli Hasretim16 ben ilk gebelikte öyleydim hem kilo aldım hem karnım hem göğüsler çok büyümüştü. Şimdi 6. Haftadyım 2.’ye ama zor zamanlar Allah yardımcın olsun canım. Yan yat kuvet varsa su doldur yat rahatlatır
Momybaby Hasretim16 bende yatakta dikilmiş telefona bakıyorum.. rahat uyuyamıyorum uzanınca nefesim kesiliyor
Hasretim16 Alseli ay gerçekten çok zor durumdayım bak sabah oldu hala göğüs tahtam acıyor ya. Benim 2. Gebelik
Booksandcats Biz de aynıyız sabaha doğru iyice uyku bastırırsa uyuyabiliyorum bikaç saat yoksa cin gibi geziyorum evde 🥲
Alinrabia Momybaby bnmde oyle 31 haftaya gırdım uykum var ama mıdem bulanıyor karnım agrıyor kalktım sut yaptım az da olsa ıyı gelır dıye esım uyumaya calıs dedı ama yok uyunmuyor😔
Cerenyagmur 35+3 bir de uzun süreli yattığım zamanlarda midem yanıyor benim ona uyanıyorum ne yatmak keyif veriyor ne başka bir şey zor ama az kaldı sona yaklaştığımı düşünüp motive oluyorum kucağımıza alınca zaten rahatlayacağız 😌
Aprla Hasretim16 benimde bebiş karnımda yan duruyormuş o yüzden sağa solu sürekli tekmeliyor karnım bir anda çok sertleşiyor rahatsız oluyorum bel fıtığı da var kalça ağrısı sıcak derken uyumak zulüm oluyor cam bı yandan açık vantilatör yani başımda sağimdan soluma dönerken nefes nefeseyim Allah yardımcımız olsun 😂
merimiri Hasretim16 bende genelde sabaha karşı uyuyorum az çok gece 50 kere lavaboya gidiyorum bu bi kaç gündür fazlalaştı diyebilirim anlık acılar oluyor vurunca hareketler daha şiddetli oldu bazen kasıklarım ağrıyor kısa süreli 34+5 im 🤭