Eslam Rah3 37+6 dayim hala anlamadım nasil oluyor bu göbek düşmesi nasil anlaşılıyor merak ediyorum planli sezeryan düşünüyoruz doğuma 1 hafta var inşallah ama ben bir farklilik göremiyorum göbek yukarda mi assagi da mi ortada mi 😀😃
biranne__ Rah3 35 te düşmeye başladı 38 deyim biraz daha düşsemi sanki diyorum hala yukarda gibi bi tık bilemiyorum daha var galiba 😂😂
Fatma96 Eslam oturunca bacak arana iniyormu göbeğin öyle olur derler göbek kısmının üstü boş olur falan
Eslam Fatma96 hayir demekki daha düşmemiş benimki tam göğsümün altinda ve yuvarlak yani bebiş yatay pozisyonda
Yagmurrnurr Fatma96 göbek düşmeden de doğum başlayabiliyomu göbeğin düşmesi kanala girdiği anlamına mı geliyor
Eslam Eminecakirkoca erkek bebek gec gelir derler ondan mi acaba saglikla gelsij inşallah belki inerse rahat ederim diye düşündüm de bir an onunda ayri sıkıntısı vardir
Eslam Fatma96 rabbim herkese sağlıklı gebelik ve sağlıklı dogum nasip etsin insallah isteyen herkese de hayirli evlat nasip etsin aminn 🙏🫶
Buserk Yagmurrnurr evet ama hemen düşmiyor. Benim bebeğim neredeyse 1 ay oldu kanala gireli ama son 2 haftadır karnım düştü,doktorum da belirtti hatta kanala tam yerleşmiş halk dilinde karnın düştü derler diye.
Eslam Rah3 37+6 dayiz şuan planli seseryan olucak insallah 8 gün sonra 39 haftada alinacak erkek bebiş