Merhaba kızlar inşallah iyisinizdir rabbim hepimizi iyi etsin bundan tam 3 sne önce burdaydim zaman ne çabuk geçmiş gerçekten ikizlerime hamileydim suan 3yaslari bitti 4 yaşından gün aldılar gebeligimi bu sene Mart ayında öğrendim hatta okadar çok istemiyordum ki adetim gecikince umursamadım bile spirel vardı zaten olur böyle şeyler dedim spirel konrtolu için gittigimde doktoruma adet gormedigimi söyledim oda nezamandan beri diye sordu inanın onu bile hatırlamıyorum dedim ve bebeğimiz 8 haftayı geçmiş bile spirelle hamile kalmışım çok sevinemedim çünkü oğullarım beni yeterince yoruyordu yani onada yetebilirmiyim diye düşündüm sadece ailem uzakta nasiptir dedim eşimde boşanma asamasinda oldugumuz bir dönemde öğrendim hatta gebeligimi daha sonra aradan bir ay geçmedi cocuklarimin konuşma sikintisin dan dolayı bir pisikologa gittik otizimden şüphe ettim ama araştırmalar yaptım biraz içimi rahat etmedi hemen gittik ve aklıma gelen başıma geldi gebelik haberimden sonra ikizlerimin otizim olduğunu öğrendim konuşması vardı ama tek tük tabi ailede kimse kunduramadi bizde hep ertelendi sizde geç konuştunuz ki benim kardeşim 6 ben 4 yaşını doldurunca konuşmaya başlamışım benim kuzenlerim falanda hep ilk okulda konusmay baslamis teyzemin dediğine göre şuan özel eğitim ve rehabilitasyon merkezine gidiyorlar Eylül’de otizim anaokuluna yazilicaklar ve ben 27 haftaya doğru gidiyorum annem yanımda olucak çok sukur emek li oluyor ve benimle kalıcak epey bir süre ama ben hala çok korkuyorum ilki sezaryen di zor atlattım şimdi iki yavrum bana çok muhtaçlar gebeyim tekrar sezaryen dedi doktor ilki sezaryen olduğu için şuan sadece korkuyor yavrularıma yetebilirmiyim diye bir yandan artık büyüdükçe onu merak etmeye onu kucağıma alacağım günü saymaya başladım annelik işte hepsi benim canım ama korkularımı asamiyorum sezaryen sonrası ogullarimi sevmek için kucağıma alamayacagim sanki yine kolay gecmicekmis te onalarla ilgilenemem belki bana küserler gibi hissediyorum şimdiden bol bol öpüp kokluyorum onları yanlarında olduğumu çok sevdiğimi bilsinler diye am gerçekten korkularımı asamiyorum ve hiç beklemedigim bir gebelikti sizden dua etmenizi istiyorum 🙏🏻🥲♥️