meav Merhaba tatlı anneler biz henüz 11+5'iz, bir kaç yerde hurmanin erken doğuma sebebiyet verdiğini okudum. Tatlı ihtiyacımı karşılamak için aldım fakat aklımı karıştırdı bu bilgi fikirleriniz neler? Tavsiye eder misiniz? Teşekkür ederim şimdiden💜
SemihNur meav Evet canım 39. Haftadayım doğumumu kolaylaştırmak için tüketiyorum sen şuan için tüketme
Damla________ meav ben hiç inanmıyorum hurmayı hiç yemedim hamilelik boyunca ama 36.5 de doğurdum 3 hafta varken geldi kızım. Kısmet yapısal ve tek bildiğim yaşadığım şeydi bir günde 3 saat yürüdüm açılmam oldu o gece doğdu
gizemgnll SemihNur eşim de hurma süt yapar diye okumuş 6ncı aydan itibaren günde 2 tane ye diyo bana. Erken dopuma mı sebep oluyormuş 😮
SemihNur meav rica ederim son zamanlarda yersin 😊 teşekkür ederim 🙏🙏 gizemgnll erken doğum mu bilmiyorum ama açılmaya destek oluyormuş
Elif4334 gizemgnll günde 2 tane bişey yapmaz diye biliyorum aşırıya kaçılmadıkça bi sorun olmaz bence sonuçta herşeyin fazlası zarar
nazlihazer İlk dogumumda cok faydasi oldu gercekten saciyi getiriyo smdi tuketmeyin yada gunde bi tane filan yiyin ben son haftamda cok yemistim o yuzden son haftam oldu 😂😂😂
PembeLia Hurma hamilelikte çok faydalıdır ve doğumu kolaylaştırır.Bebeğede çok faydalıdır Hz Meryem Hz İsa’nın doğumunda ve lohusa ilken hurma yemiştir daha iyisi olsa Allahu Teala onu verirdi denilmiş. 😌
Emine24 Elif4334 bende tel sayıyla yememiz gerekiyor diye biliyorum 1 3 5 şeklinde ☺ Siz ya 1 ya 3 yiyin☺
PembeLia Erken Doğum yaptığı hakkında bir bilgim yok ama en azından günde 1-2 tane yemekte fayda var son zamanlarda bol yürüyüş bol hurma ve Ayetel kürsi çok rahat bir Doğum kürü Allah’ın izniyle.😌
mercimek Doğumu kolaylaştırdığı araştırmalar sonucunda kesinleşmiş ancak günde 1-2 defa yemek şartıyla aşırıya kaçmadan yemek lazım ben her gün yemesem de(unutuyorum çünkü🙄) hamileliğimin ortalarından beri ara ara yiyorum