Dlnoz Fatma96 aynen valla herşey var 😅 bende de sırt ağrısı çok oluyor biraz ayakta kalmaya gelmiyor mide yanması şu an bile var uyutmuyo hayırlısı bakalım kolaylıkca sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
Ummuhnm Dlnoz 36+0 çok zor geçiyor pupp oldum biliyormusunuz kızlar çok kötü bişey kaşıntıdan duramıyorum 🥲 biran önce günümün gelmesini bekliyorum 🤲🏻 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Dlnoz Sevcan62 olsun sağlıklı olsun da demekki hayırlısı bu sizin için 😊 kolay bir şekilde atlatın inşallah pozitif olun hep.
Ummuhnm Dlnoz yokmuş krem ilaç verdi ama hiç faydası yok doğum olasıya devam edebilir dedi çok kötü bişey rabbim düşmanıma vermesin çok zor 😔
Funda1636 34 ile 35 arasında nasıl bu kadar fark oldu anlamıyorum kızlar geçen hafta pazara gittik yürüdük eşimle. Hiç yorulmadım Bu hafta hareket edemiyorum mutfakta patates soyarken bile bacaklarım ağrıyor benim gibi olan var mı
Dlnoz Funda1636 doğum yaklaştıkça böyle oluyor işte benim de günüm günümü tutmuyor dün çok sancı çekiyordum hiç birşey yapmadım bugün evi dip köşe temizledim yemek yaptım ağrım olmadı hiç