Gulll00 Tabiki önceligim emzirmek. Ama ne olur ne olmaz diye bulunsun istiyorum. Sizce Sma optipro mu yoksa bebelac gold mu?
ozgekader Gulll00 ben sma ve hip arasında kaldım ikiside doğal içerik bende emziriyorum ama olurda bir gün ihtiyaç olursa diye bunların ikisinden birini alabilirsin aptamilden uzak dur derim gaz yapıyo ve boşa çocuk şişiriyo
Selma_yildiz Gulll00 biz ilk olarak normal Bebelac kullandık sonrasında Bebelac Gold ama Bebelac’ın kilo aldırdığını sanmıyorum en iyisini en azından 40ına kadar Aptamil
Yaprakdokumuseverr Gulll00 Bence hipp combiotic 👌🏻 ilk oğlumda kullandık çok memnun kaldık. Şimdi 2.oğluma yerli üretim diye baby goat aldık ama hiç beğenmedik. Yapısı çok pütürlü kalıyor ve gaz yaptı. Birde tuvaleti katılaştı.
Reina Gulll00 ben alınmaması taraftarıyım. Çünkü en ufak şeyde mamaya yöneliyor insan. Ama tabi siz bilirsiniz
Edali25 Karısmak gibi olmasın fikri mi söylemek istedim hip alın çok Güzel bi mama asla gaz yapmıyor Wc ye hemen cıkabiliyor bebek çok mükemmel bi mama
gktgmom Gulll00 ben bulunsun diye sma optipro aldım iyi olduğunu duymuştum ablamda yeğenimde bunu kullanmıştı
aslanbeyy Sma kullanıyoruz . Hastane de hipp ve sma kullanıyorlardı. Çevrem sma kullanmış çok memnunlar diye onu aldık.