S1249 Yatış vereyim istersen açıklık olana kadar bekle dedi doktor bende eve geldim nolacak şimdi kızlar süreç nasıl ilerliyecek sancım da var
Ecemss16 S1249 önden geliyor bazen sancılar ya bi iki arkdasımın öyle oldu sancı geldi nst de cıktı sonra geçti sonra bda cıktı derken 3-5 gün içinde dogum oldu hemen olmadı birinin suyu geldi oyle oldu birininde hiçbişi gelmedi sancı arttı mesela
Tsknaltunts S1249 doktorum beni 4 kez nstye bağlamıştı bende sancı yok nst de vardı 39 da doğuma aldı açıklık bi belirti yokken suni ile doğurdum bebeğin gelişmiş artık canım korkma hayırlısı ile alırsın inş kucağına
hilal_wq4 S1249 dedi karnın çok sert olmus yakında gelir bekliyrm ben de keşke bir an önce gelse çok yoruldum artık 🥺
S1249 hilal_wq4 aynı benimde öyle taş gibi bende senin gibi çok yoruldum saat kaç oldu hala uyuyamadım
Tsknaltunts S1249 sen kaldıramazsın dedi yalsncı suni gibi bişey yaptılar alttan ip gibi bişey attılar ilk saatlerde sancı yoktu sonrası da ağrılı idi ama dayandım valla şükür çok güzel geçti doğum sonrasında