Kızlar benim ilk gebeliğim 16. Haftada sonlandırmam gerekti ve normal doğum gibi düşük yaptım (böbrekleri oluşmamıştı suyu bitmişti rahime yapışırsa rahimi almak zorunda kalırız dediler) bebeği patolojiye gönderdiler mol gebelikten süphelendim ama temiz geldi dedi doktorum o düşükten sonra hem doktorun beni korkutması ve psikolojik olarak etkilendiğim için 9 ay sonra kadar hamile kalabildim klomen ile kimyasala hamile kaldım kimyasaldan 9 ay sonra kadar yine hamile kaldım ama onuda düşükle öğrendim düşen parçadan anladım hamile olduğumu haziran ayında sonra temmuzda yine hamile olduğumu öğrendim doktorum hamilelik bulgularını görüyorum işte bi tarih verdi o gün gel kalp atışlarını duyarız dedi ben yine düşük yaptım genetik analiz ve pıhtılaşma testi yaptırdık ama hala sonuç çıkmadı haziranda vermiştim testi sizce başka ne yapabilirim hsg filmi istedim bi doktordan son 2 düşükten önce ama gerek olmadığını söyledi bir türlü iyi bir doktor bulamadım hep kendim araştırdım artık yoruldum çok yıprandım gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum 🥺🤷🏻♀️