Iremats Doktora kontrole gittim 11+2yim. Kabarıklık var kız diye düşünüyorum dedi. Şaşırdım 11 haftada cinsiyet öğrenen ve doğru çıkan var mı?
1melekannesiiiii Iremats olabilir burada doktor olmayanlar bile 😅daha 8 haftalıkken ultrason resmine bakıp kız mı erkek mi😀 olduğunu söyleyebiliyorlar doğruluk payı da yüzde 80 miş 😀doktor niye tahmin yapamasın 😊zaten iki seçenek ya kız ya erkek
Ogretmen_17 Iremats ilk oğlumun cinsiyetini 11. Haftada öğrenmiştim 😊şimdi ikinci hamileliğim 9+5 te doktor erkeğe benziyor dedi.
Tuce- Iremats bana da aynı şekilde kız dediler bu hafta fetal sonucunda netlik belli olur sanırım umarım değişmez sonuç sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🥰
Balkan77 Iremats tatlım bende 12 haftada öğrenmiştim erkek demişti kesin olarak ☺️ fetal dna yaptırmıştım ordada erkek dendi 🤣
Iremats 1melekannesiiiii doğru 😂 hep internette gördüğüm kadarıyla 11. Haftada belli olmaz yazdığı için şaşırdım ☺️
Iremats Ogretmen_17 Maşallah☺️ peki değişti mi sonradan? Burada görüyorum ilk böyle dediler sonra değişti gibisinden ☺️ Bir şeyler alma net değil dedi , ama almakta istiyorum
Ogretmen_17 Iremats henüz bilmiyorum 😊 çarşamba günü 12 haftalık olunca öğrenip yazarım size de. Bir şeyler almak için 16. Ya da 20. Haftayı beklemek lazım sanırım 😊