26Seyma26 01180322 kız bebek kilosuyla alaka yok bence benim kız 2.750 doğdu benimde iç patlmam oldu dikislerim fazlaydı otururken çok ağlardım bide bana yardım ettiler karnıma bastirarak
01180322 26Seyma26 evt ya çocuğumu emzirmek heves kldi . Ayakta gezinip emZiriyordm ayakta khvlti yapıyordum uyumak zaten yok, okadar zormuş ki. Bn bebek doğunca herşey bitecek sanarkrn
Nananan Ayvareceli maalesef dikişler doğumdan daha zor uyuşturucu yaptı ama ben hep hissettim canım gitti resmen belki tam uyuşmadan dikişe başladı o yüzden de olabilir ama dikiş doğumdan daha zordu benim için şuanda hamileyim doğumdan çok dikişten korkuyorum
Nananan Sehri-erhan-123 doğumla ilişkinin hiçbir ilgisi yok ben daha yeni evliydim 3 aylık eşim cezaevine girdi 2.5 aylık flnda hamileydim ama çok şükür doğumum çok güzel oldu İnşallah seninki daha güzel olur
Sehri-erhan-123 Plakkafa_ sezeryanla yıne bısey hissetmiyosun ama işte normal doğumla da ayaklanıyosun hemen dıyolar ama işte rabbım dayanma gücü versin bizlere ağrısız inşallah korkuyorum bende
Miniminia 01180322 yaaa canım benim 🙈 eğer olmuşsa Rabbim nasip etmişse vardır bir bildiği 🙏🏻iyi haberler alırsın umarım, Allah sabrını verir inşallah çok güzel bir 8 ay geçirirsin ve çok daha güzel bir şekilde kucağına alırsın bebeğini 🙏🏻🌸
Gayecik Sehri-erhan-123 ilk çocuğum 37+1de doğdu 3500kg 52cm doğdu şu an 2. Hamileyim bakalım o nasıl olucak ilkini normal doğum yaptım 2.de öyle olucak inşallah her şey elverişli olursa alttan 4 dikişim vardı sadece doktorumdan Allah razı olsun yine aynı doktora gidiyorum 🥳
Alyask Sehri-erhan-123 3.890 la doğurdum ama gel bana sor 🙄🤷🏼♀️ İç dış çok fazla dikişim vardı çok zordu 🥹
Nurcanyks Sehri-erhan-123 Tam 3kilo ile tabiki her bebekte olduğu gibi doğumdan ertesi gün sonra birazcık ödem de olduğu için kiloda farklilik olbiliyor bud açık normel sağlıkli oldunlarda kilo o kadar da önemli değil kim ne derse desin sağlıktan önemli birşey yok 😊
Nerminumay Plakkafa_ aynı durumdayız 😅 en son neye karar vereceğiz bakalım doğsun da istiyorum artık sıcaktan kocaman göbek bunaltıyor ama nasıl doğacak orası muallak 😅
Hilalyrdkl Tubi2929 bana kimse şunu bunu yap demedi ama batikon al . Bir kaba ılık su yap batikomda 4 veya 5 damla koy . Tuvalet sonrası onunla temizle alt bölgeni . Peçete ile de kurut mutlaka tampon yapar gibi . Bende çok işe yaradı Allah şükğr sorunsuz atlattım o zamanları .
Esrackc canbeybek masaj falan yapmadım hiç. Hamileliğim boyunca hep hareketliydim çok yürüdüm çok su içtim. Son günler de evi sildim korunmasız ilişki vs.