aysegulagirturkmen bulut955 evet öyle 2 cinsiyeti de yaşamak istedim nasip olmadı kısmet . Sağlıklı olsunlarda . Eminim 2 kız birbirine çok güzel yoldaş olacak daha ne isterim ki
aysegulagirturkmen gcagan sağlıklı hayırlı evlat olsun önemli olan bu evet bi burukluk yaşıyor insan ama geçiyor sonra
Tgbashnn 3 kaybım var bundan önceki erkekti 20haftalıkken erken doğum yaptım 1buçuk sene sonra hamile kaldım buda erkek gönlüm kızdan yanaydı ama en öncesi sağlıklı olması tabiki cinsiyet ayrımı yapmadım bebeğim olucak diye seviniyorum isteyen herkese nasip olsun inş 🤲
babygst aysegulagirturkmen benm bi görümcem var ailede bunu hep ezmişler sanırım erkek çocuk delisi ama bi gün akrabası şöyle söylemişti Hep kız kardeş eksikliğini yaşıyorum çok isterdim bi bacım olsun dertleşeyim falan diye Yani kızlarınız şanslı bence
12betul 2 kızım var 12 ve 10 yaşında yıllar sonra süpriz hamile kaldım eşim den çok ben gönülden sağlıklı hayırlı erkek istedim .. 3 hafta önce yine kızım olacağını öğrendim rabbime şükürler olsun tabi ama ben ilk duyunca bi bozuldum bi mutsuzlaştım elimde olmadan o an insan beklediği olmayınca kötü hissediyor sadece anlık duygu bence değişir o mod
aysegulagirturkmen 12betul o an insan tuhaf oluyor evet sonra geçiyor rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Ezell46 aysegulagirturkmen aynısını ben de yaşadım geçen hafta ve siznle durumum aynı. Ben de kötü hissetmiştim sanırım erkek olmasını istemiştim o yüzden öyle hissettim diye düşünüyorum
aysegulagirturkmen Ezell46 bence doğal bi durum bu . İnsan istediği cinsiyet olmayınca düşüyor mod. Tabi bunun kızla erkekle alakası yok . İlk çocuğum erkek olup ikincide erkek olsaydı yine aynı hissederdim