Smy17 Melike00guven elele madre aldım 8 aydır kullanıyoruz çok memnunuz. Aras kargo ile göndermişlerdi diye hatırlıyorum
Meliikeozdmr Melike00guven kendi sitesinden aldığınızda yatağı hediye gönderiyorlar ve Aras kargo ile geliyor. Trendyol da yatağı yok bildiğim kadarıyla. Bende yeni aldım kurup denedim herhangi bir sorunu yok henüz kullanmaya başlamadım 🙂
Melike00guven Smy17 Bende alacağım çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum nereden aldınız sayfasından mi trendyoldan mi
saaahane Ben aldım arasla geldi diye hatırlıyorum daha kullanmadım ama bi sıkıntı vardı denediğimde gönderdim yapıldı şimdi sorunsuz 1 ay sonra kullanmaya başlıcaz inşallah bebişimizle 😇
saaahane Melike00guven kendi sitesinden aldım direkt ya donlunmatik tuşları var o kısım bozuk geldi bana hasarlıydı kapanıyodu dururken en ufak temasta o kısma kapanma tuşunu algılıyordu bence yada açıyosun güzel çalışıyor sonra herhangi bi yerinden salla kapanıyodu ama sorun çözüldü
saaahane Melike00guven öyle kötü düşünme gerçekten fiyat performans ürünü bence kaliteli malzemesi var tek sorun buydu halloldu kısa sürede geldi ben kullanmadığım halde çok seviyorum onu şimdiden🙃 senin ürününde hiçbir sorun olmaz belkide körün taşı bana denk gelmiştir oda olur ama eğer halletmeselerdi sorunu tavsiye etmezdim ürünleriyle ilgili bi firma
Smy17 Melike00guven he bu arada ben yanında gönderilen yatağı beğenmedim tek sıkıntısı oydu sünger gibi ama kullananları da var. Ben ayrı yatak aldım