iremd-1798 Bugün 16 günlük olduk. Dikişlerim tam geçmiş durumda değil. Bir de bugün kabız oldum. Kayısı yiyorum su çok tüketiyorum başka ne yapabilirim tuvalete rahat çıkmak için kendimi kötü hissediyorum 🥹🥹😟
Hazalaskin iremd-1798 duphalac diye bı şurup ver benim doğumdan sonra doktorum vermişti kabız olursan iç diye
gizem3435 iremd-1798 doktorunuza danışarak ilaç yazdırabilirsiniz. Duphalac diye bir şurup var bebeğinize zararı olmazsa size yardımcı olacaktır. Sormanızı tavsiye ederim.
iremd-1798 hyena dut kurusunu süt olsun diye yiyordum iki üç gündür yemedim. Çay gibi mi suyun içine atıp kaynatıp demleyip mi içeceğim 🥹
iremd-1798 Hazalaskin ama yarın alayım danışıp emziriyorum sorun olmaz heralde. Ya aslında sabah çıktım tuvalete ama şuanda da var gibi ama çıkamıyorum tuvalete. 😟
iremd-1798 gizem3435 teşekkür ederim yarın doktora danışıp alırım. Sanırım belirli süre dikişler tamamen iyileşene kadar lazım olacak.
iremd-1798 nur-can621 Elma denemedim hiç kayısı yiyordum elma da yarım alıp yiyebilirim. Teşekkür ederim
Gul_1704 iremd-1798 akşamdan iki kuru cevizi koca bardak suya islat sabaha kdr beklesin sabah kalkar kalkmaz iç ve nasıl gidiliyor gör
hyena iremd-1798 eve ocağa koyun cezvede kaynatın aynı hoşaf gibi için ben oğlumada yapıyorum kabız olduğunda kendimde süt olsun diye içerdim vaktinde hemde kuru kayısıda koyabilirsiniz içine gün kurusu filan hem sütte yapar
Delice_zeytin iremd-1798 süt yapıyor mu gerçekten ? Nasıl tüketiyorsun ? Gaz yapmıyor bebeğe değil mi
arnka_mommy iremd-1798 3 adet kayısıyı bir su bardağı suya koyun isterseniz sabah için isterseniz bir saat sonra nekadar bekletirseniz okadar etkisi çabuk bende 1 saatte etkisini göstermişti bol su için ve evin içerisinde yürüyün 🌸
iremd-1798 arnka_mommy su çok çok içiyorum karnımdan su sesi geliyor desem yeri 🥹 kayısıyı da yiyorum ama su da bekletmemiştim. Birazdan koyayım ne zaman çok zorlanırsam o zamana kadar bekletirim. 🥹 Teşekkür ederim
Sudenrfidann iremd-1798 kuru inciri akşamdan bir bardak suya koyun sabah aç karnına için suyu içtikten sonra içindeki inciride yiyin ben böyle rahatlıyorum umarım sizde de işe yarar 🌸
iremd-1798 Sudenrfidann ay sanırım kuru incir yok anca yarın alıp deneyebilirim. Çok teşekkür ederim umarım etki eder. 🥹❤️