Damyavuz 1eliff bence de erkek. 2 kızım oldu şimdi 3 ye hamileyim sadece oğlumu 14 haftada hissettim sol kasıkta maç yapıyor herhalde 😅
huysuz__ 1eliff ilk gebeliğim kızdı, 22.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. İkinci Gebeliğim erkek 14.hafta hissettim, üçüncü gebelik yine kızım olucak, onu da 14. Hafta hissetmeye başladım.
2mnnosanne123 1eliff kızım 20 haftada harkt etti erkekge hamileyim 15. haftada başldı ve kız son ayda fazl harket ediyordu erkek öyle seğil ama aşiri harktli
1Demett Behacetler tam olarak nasil oluyor 17. haftaya girdim bazen bisey hissediyo gibiyim ama bagirsak hareketinede cok benziyor 😀
Bilibon İlk oglumu 18. Haftada 2. Kiz bebisimide 19. Haftada hissettim Ama hareketli oluslari kapisir korkmaya basladim 😂oglumda cok hareketliydi hala iyle kizimda sanki hic uyumuyo gibi hareketli 😂
Behacetler 1Demett bağırsak hareketi hafif oluyor cnm ama maşaAllah bebişlerin hareketi gayet ben burdayım tarzında biraz acıtıyor 🥰
1eliff Tüm bebişler sağlıkla gelsin inşallah 🙏 😇biz daha 11 haftalığız 3.bebeğim benimde kızlarım hemen hemen 14 gibi hareket etmeye başlamıştı bu kez sanki erkek hissediyorum 🤭🤔
SancarMom 1eliff Benim oglum olacak 22. Haftası bitiyordu hareket etmeye başladığında bence çok geçti çevreme göre 🤷🏻♀️