Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Oksapar kan sulandırıcı iğne nasıl vuruyorsunuz?
Hatice9202
Kızlar merhaba 8 haftalık gebeliğim var ve malesef ki venöz yetmezliğim de var kronik olarak dr oksapar iğne verdi 9 kutu Doğuma kadar kullanmam gerekıyor ama eşim hergün hastanede vurun yanlış birşey olur diyor kullanan varsa nerelerden ve nasıl vuruyorsunuz?
Ikizleryolda
Hatice9202
hergun gitme canim çok basit bi igne ilk zamanlar göbekten sonra bacak şimdide kola gectim
Bebeginehasret
Hatice9202
koldan esim vuruyor canm insülin ignesi gibi zoru yok
Seda54
Hatice9202
21+1 günlük olduk ilk günlerden beri karından vuruyorum canım ilk başta bende korktum vuramıyırdum ama kış gelince mecbur kaldım kendim vuruyorum zamanla alışıyorsun zaten 😊 Ama ben clexsan kullanıyorum Bi ara bulamamıştım onu kullanmıştım
Arzukamer
Hatice9202
gebeligimin basindan beri kendim vuruyorum 23 haftaligim halen göbekten vuruyorum igneden korkan biriydim ama su an kendim vuruyorum alistim yani 😊
Yenianneyimmm
Hatice9202
canım şuan 35+3 haftalık olduk her akşam uyumadan önce eşim vuruyor iğneyi bana göbeğin sağına yada soluna dönüşümlü olarak 4 parmak ara olacak şekilde iğne yi dik bi şekilde karnına yap yada eşin yapsın canım
Hatice9202
Ikizleryolda
bacaktan hangi kısımdan vuruyorsunuz acaba öğrenebilirmiyim?
Ikizleryolda
Hatice9202
dizden 1 karış bide yukardan bi karış ölçüyosun arada kalan bölüme bacağının yan tarafini elinizle tutun batirin