alinsmom_ Kızlar enfeksiyona hangisi daha iyi gelir ikisini de verdi doktor ama fitil kullanmadım hiç korkuyorum da🥲 34+3deyim
mucizemgelsin61 alinsmom_ Evet canım bende yeni yeni alıştım çok şükür koyabiliyorum baya derine ittir sonra gittiğini anlıyorsun zaten elinden kayboluyo
Hulo2105 alinsmom_ evet canım yoksa hemen çıkıyor bir de ittikten sonra bacaklarını uzat kal öyle hareket etme
Duyguaksoy alinsmom_ ben eşime yaptırıyorum ne kadar korksam da mecbur bebek için canım Allah korusun
alinsmom_ mucizemgelsin61 kaç kullanım da fayda verir acaba aldığım pakette 3 vardı , 3 gün üst üste mi koymam lazım🥲
mucizemgelsin61 alinsmom_ Yani öyledir mutlaka hangi fitil bu doktorunuz söylemedimi nasıl kullanmanız gerektiğini
alinsmom_ mucizemgelsin61 yurt dışında yaşıyorum ya adı yabancı bişeler söyledi ama gergindi baya dediğini de pek anlamadım açıkçası 🥲
Ayshi-27 Mucize7979. Enfeksiyon için vajinal fitiller 3 doz olur 3 günde 1 şeklinde kullanılır canım fitil kullanırkende vajinani yikamiycaksin cinsel ilişki olmuycak 2 seferdir kullanıyorum doktorum bu şekilde söyledi nette bakarsan da aynısı yazıyor zaten